Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je srece ovako nesto bi bilo lijepo da vidimo i u svim nasim bogomoljama sirom BiH za sve vjerske praznike.
ima ba normalnih ljudi samo se ne isticu
Za ovo živim. Momenat kada ljucke vrijednosti nadiđu vjerske razlike. Prelijepo
Nemojte se dati zbuniti komentarima šijja iz Bosne. Oni vec rade na tome da uniste islam u Bosni i Hervegovini, rade to hinjski i licemjerno, ali mrze islam koji mi imamo ovdje, sutra ce i nas svrstati u vehabije i teroriste kao sto se to desilo i u Omanu i sl. Malo proucite ko su šijje, neka vas ne zavara to sto se predstavljaju kao nesi prijatelji i salju donacije sve je to dio njihove igre.
Polahko prika bolan ne bio. Ako siije hinjski mrze ovaj nas islam, pretvarajuci se kao da su nam prijatelji, onda vohabije isto to, samo na otvoren nacin rade. Vehabiji je nezamislivo da se mevlud povodom rodjenja Poslanika a.s. odrzi, je li tako?
ovo je kontra od onog sto su pravoslavci u Banja Luci uradili da bi "ocuvani" bogomolje njihovih sugradjana. Nismo isti i nedaj boze da smo svi pravoslavci.
OVO ME JE NAJEZILO I NATJERALO MI SUZU U OKU. SVAKA CAST!!!!!
Ovo su pravi Pravoslavci...
@RajaIzMahale2 ne ko ovi nasi rusili dzamije a mi crkve cuvali ne cuh ja ilahiju ni u jednoj
U prevodu: “Puni mjesec nas obasjao od doline Sanije, obaveza nam je da zahvalni budemo sve dok Bogu zove pozivač. O ti koji si među nas poslan, došao si sa stvari kojoj se pokoriti moramo, došao si, Medinu (grad) uzvisio si...”
Ovo je pravi način kakva vjera treba da bude, clap clap
i mi bošnjaci bi trebali zahvaliti dodiku i četnicima što je od ferhadije parking napravio isil im je do koljena
Prelijepo.
Svi sveštenici tvrde da je jedan Bog. Zašto nebi kad je tako, zbog uštede troškova, svi pod jedan krov?
Srbi. Su. porušili i spalili sve muslimansko jer su to zvijeri a opet bi to radili jer je zlo i njima i njihovoj lažnoj Veri
Spasili smo i mi sve crkve, a cetalji sve porusili sto nije njihovo...
Normalni ljudi. Nisu to Bošnjaci, Srbi i Hrvati.