Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momčino tebi na uspjehu a i tvojim roditeljima kako su te lijepo odgojili.Neki ce reci Ramazan je nemoj druge komentarisati ali moram se osvrnuti na ove što ostavljaju Dislike i pišu loše komentare,kakvi su to ljudi pogani i zlobni i samo misle nanijeti štetu drugima a "njima da ce kao biti dobro",e nece vjerujte i stici ce vas kazna kad tad vas ili vase najmilije.Zato poručujem negativcima da stanu pred ogledalo i dobro se pogledaju i zapitaju,toliko od mene.
Bogatstvo su djeca🧡 Da ga sreca prati njega i roditelje dragi Bog nagradi. Svaka cast!!
MasAllah.
srce za vrijednog Imrana....da mu se sve zelje ostvare
4tonMantis Vidiš da su ga ipak roditelji uputili dobro , momak želi a i Bože zdravlja sigurno će postati ljekar . To što je naučio svetu muslimansku knjigu Kuran napamet samo mu je još jedan veliki plus u životu. Sa takvim ljudima imaš o čemu razgovarati i imaš šta pametno čuti vjeruj mi.
a šta je drugo i mogao kad su mu roditelji i okolina formatirali mozak od malih nogu? dati djetetu osnovne, dobre vrijednosti, ali ga ne indoktrinirati religijski... neka samo donosi odluku o tome kada bude dovoljno zrelo!
Glup si, i ostat ćeš glup.
@Eh, da, to je pravi argument...
Hoće pitati prvo hodžu koji lijek smije prepisati, koji je halal?
Glup komentar, stvarno.
Jesi li ti prirodno glup, je li genetika ili si negdje to naučio?
MasAllah.. svaka cast porodici i ovom momku.. Allah mu dao svako dobro.. i da posluzi kao uzor drugoj omladini.
Cestitam tebi a isto tako i tvojim roditeljima., njihov si ponos a isto tako i svih Bosnjaka.
Elhamdullilah! Da mu Allah dž.š. da svako dobro kao i njegovoj porodici.
Svaka čast mladom momku i njegovoj porodici. Samo se svaki dan razočaram u nas kao društvo, jer koliko bolestan moraš biti da ne želiš ljudima dobro pa ne znaš šta ćeš od svog jada pa dislajkaš ovakav komentar...
Poslanik je rekao čovjek treba da uzme samo par zalogaja da možeš ispravit kičmu, ako se baš mora onda da se maksimalno napuni želdac trećinom hrane, trećinom vode i trećinom zraka, i rekao je da čovjek nije napunio goru posudu od stomaka, učenjaci su zaključili da je najbolje jesti jedan obrok dnevno, ako se mora dva, a ko jede tri obroka kažu donesite mu kontejner iz kojeg jedu goveda,
PRIKAŽI ODGOVORE (9)