Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allaha mi ne kontam ko prati i gleda ove likove? Pa koji kloc moraš biti da ovo gledaš?
Kod mene mama grah napravila za rucak :))
Imam stranicu sa tehnološkim tutorijalima. Zbog onih koji prate ovakve debile sam je svu lockdown i platiš pa čitaš, inače ako hoćeš da popraviš računalo ili telefon platiš servisu pa koristiš, pa ti biraj. Svi koji imate znanje i držite blogove, ne dajite svoje znanje džaba, koristite paywall, vidite debila 270 000 prati ovu debilku koja govoriti ne zna, a od vas parazitski skupljaju znanje.
Vi ste klix krivi ako se doticna osoba ubije jer pritisak izdrzat nije umjela...
Da ima reset button da ovi influenseri nestanu, bolji bi bio svjet. Vrlo su blizu da ih zamrzim kao političare i druge niže vrste primata.
Kad poletis na internet a ne znas o zivotu nista Zalosno
Mentalno zlostavljanje - internet platforme su samo pokazale o kolikom broju psihopata i sociopata je riječ na Balkanu. Sve države na Balkanu pod hitno donijeti strategije za borbu protiv epidemije psihopatije i sociopatije.
Ako nam je ovo influenserica, predlažem da se svi zajedno kao region prijavimo na testiranje novih lijekova. Ne vidim nam druge budućnosti.
Iritantna sa onom napučenom gubicom... Bljak...
Zamisli kakvi su pratioci kad im je ova influen serica. 🤣🤣🤣🤣
Majko draga debila, pa mora i ona nekako postat "popularna i poznata." Neko iskoristi pamet i znanje pa doprinese društvu, a neko se odluči da bude glup i dobije zvanje "influenser."🙄🙄
ovo luku bulica kad vidim proljev dobijem
I onda se ljudi smiju vicevima o plavusama..
Glupa kao da je Fadilova.
možeš i ovako dobiti paznju kad se napravis budala.gori smo mi sto pogledamo ove gluposti
Za*ebala se malo. I Japanci ne znaju bilo koju riječ izgovorit pravilno. Ćevap izgovore "Sebap"
I dajte joj sada medijskog prostora kao da je na svjetskom takmicenju iz matematike osvojila zlatnu medalju