Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas su slatki joj🐬🐬
A preslaaatkoo😊😊
Cuj delfini i ajkule u moru???
'Delfini su razigrana, simpaticna stvorenja poznata po svojoj ljudaznosti i inteligenciji'. Manje je poznato da ova 'ljubazna stvorenja' znaju biti izuzetno okrutna: seksualni prestupnici, silovatelji i ubice. Muzjaci delfina znaju se organizovati u skupine (zapravo, bande) i postati krajnje nasilni prema zenki koja ignorise seksualne nakane 'macho tipova'. Takva zenka je satima progonjena, napadana, nanoseci joj teske tjelesne povrede koje nerijetko zavrsavaju i smrcu.
Još samo ajkule da počnu 😂
Vatra oko Neuma a levati neki snimaju i objavljuju delfine , e jesu nam zanimljivi delfini !
Neum ima pozar a ti kao .. pisis jesi slatko
A sta ako su ruski spijunski delfini 🤣
zna li se jesi li hrvati ili bosnjaci
ocel ujest smijel se unic
Samo čiji li su, naši, ili? Pitam za druga a i da ne bude zabune.
Sad ce se svadjati ciji su delfini.
Sad ce jos ispasti da su se delfini zaigrali i izazvali pozar u Neumu
Ovo je bezveze. Ovi će otići, a mi ćemo ih zamijeniti robotima delfinima.
Zamirisao im burek i cevapi
Nesto kontam da nisi imao nedavno covid, mozda ti culo mirisa jos nije u funkciji jer obicno svima iz Hr i Sr mirise. I Graso je danas prvo mazno desetku.
@626 onda ti vjerojatno govno miriše kad si tako kulturan :)
Naletio je delfin prije par godina u Makarsku rivijeru. Sve lijepo, krasno, delfin radi vratolomije u plićaku i onda dođu roditelji sa djecom (nažalost većinom papani Bošnje) koji ko da su vidjeli vanzemaljca i počnu ga ganjat ga dirnu. Ko da je papa jbt.
da ga dirnu*
Pogrešno sam se izrazio, nisam ubacio katolike u priču. Imalo bi onda smisla
Došli da se pozdrave. Odoše. Hvala za sve ribe.