Spektakularne izvedbe
29

Anketa / Je li Rihannin nastup na Super Bowlu bio bolji od performansa Jennifer Lopez i Shakire?

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Sa sinoćnjim Rihanninim nastupom na Super Bowlu koji je u fokusu pažnje javnosti te brojnim pohvalama koje je dobila, mnogi se pitaju je li uspjela nadmašiti performans Jennifer Lopez i Shakire koje još uvijek drže rekord za najgledaniji show.

Rihanna je sinoć nastupila na poluvremenu Super Bowla, a snimak njenog nastupa na YouTubeu pregledalo je 6,3 miliona ljudi u samo sedam sati od objave.

Pjevačica s Barbadosa je na stadionu u Arizoni izvela svojih 11 hitova, a među njima su se našle pjesme "Bi*ch Better Have My Money", "We Found Love", "Where Have You Been", Umbrella", "Only Girl", "Wild Thoughts", "Pour It Up", "Run This Town", "All of the Lights", "Rude Boy".

Nastup je završila s pjesmom "Diamonds", dok je nebo iznad stadiona obasjao veličanstven vatromet. Također, show je obilježilo i otkrivanje trudnoće te je već na samom početku nastupa naglasila rastući stomak.

Dok Rihannin nastup privlači pažnju i broji preglede, rekord za najgledaniju izvedbu na poluvremenu Super Bowla "čuvaju" latino dive Jennifer Lopez i Shakira koje su 2020. godine priredile spektakl u Miamiju.

Postavlja se pitanje, je li ljepotica s Barbadosa svojim nastupom uspjela nadmašiti Lopez i Shakiru čiji se performans karakteriše kao jedan od najboljih, ali i onih koji su svojevremeno privukli najviše pažnje. Glasati možete u anketi iznad.

Energični plesni pokreti, brojni plesači, iznenađujući performans, striptiz i specijalni šljokičasti kostimi ispratili su tadašnji nastup pjevačica na poluvremenu 54. izdanja Super Bowla.

Dok su izvodile svoje najveće hitove, na sceni su im se pridružili i reperi Bad Bunny i J Balvin, a zanimljivo je da se pored Lopez pojavila i njena 11-godišnja kćerka Emme s dječijim horom.

Tada su za ovaj nastup dobivale samo pohvale, a mnogi su zaključili da su cjelokupnom izvedbom uspjele "nadmašiti same sebe".