Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine je bio najjaci nastup tesko da ce ga neko u skorije vrijeme nadmasiti. Samo Jackson se moze porediti sa onim prosle god.
Apsolutno potpisujem, jedan od najboljih eventa uopsteno.
zasto nema opcija "oba su bila losa"?
proslogodisnji pa provalija...pa deset mjesta pa onda ovi levati ...pogledas publiku kako im vrijeme prolazi da li ona plese uziva i sve ti bude jasno ...sto i jeste cilj da se ljudi zabave uzivaju ..ovo kao neko nastrano pozoriste
to isto sto ti sud govori i SDA da Asim nije lopov a ti svojim usima slusao Asima kako dogovara lopovluke !
Sto se ovoid pita ovdje kao da je neko gledo u bosni super bowl
Na slici se odmah vidi sta je bolje bilo.
Koga briga za taj cirkus u kom milionerke zarađuju ogromne pare a sirotinja jedva preživljava. Ima li koja anketa o političarima koji se obogatiše od '91-e do sada. Haj'mo Bosančine da vidimo. A ovo sranje od igre u kojoj igrači provedi više vremena u oblačenj i stavljanje zaštitne opreme nego igrajući. I da se razumijemo. Divljačka igra ne zaslužuje ni pomen a ne nekakve ankete oko milionera kojima se je.. za normalan svijet.
Brena je Brena, al dva put je dvaput😁
Rihanna firaunka,ubila se za Granda i trubaca.
Jesmo li to i mi počeli pratiti ovaj Super Bowl? Gluplju i nerazumljiviju igru nisam vidio tako da me sve vezano za ovu glupost ne zanima.
Bolji nastup imaju koke na Cevljanovicima!
Koke ne nastupa na Cevljanovicima nije on seljak
jel realno da se za ovo pravi anketa?
Gdje je opcija boli me k....?
nije
Dvije su uvijek bolje nego jedna, jaha...
Ovo su statistike za debile...
Pjevale su znači i na Super Balls -u - odlicno.