Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U bosni je pitanje kad vec nema na mapi. Radis li na njemackoj bausteli?
🤦🏻
ovo samo govori kako smo svi isti, slicno razmisljamo,imamo slican smisao za salu,jedina razlika je da govorimo razlicitim jezicima u stvari svi smo ljudi od krvi i mesa tzv.homosapiensi i ovo je savrsen primjer kako su ratovi uzaludni i kako se medjusobno ubijamo za neke teritorije, granice,nacije koje smo sami izmislili kao vase, nase,moje,tudje,a pripadnici iste vrste stanovnici planete zvana Zemlja
Meni je najjaca ona stara kada ti neko zakloni pogled, halo ba jel ti tata staklar. Sve je to u 5 deka i zna se na sta se misli.
bome ovu doskočicu za svog života od nikog nisam nikada čuo..
De nas malo jos zatupite glupostima