Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo ostali u Jugi Sarajevo bi sad imalo 2 miliona stanovnika uz Golf 9 iz Vogosce.Pljuni me ako lazem !
@muhamostar I ovo 400.000 ne zna sta ce sa sobom,kakva 2 miliona
@muhamostar pljuc
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj sad slažite, pa recite da se niste naježili na himnu, najjača himna, svi je znaju i dan danas napamet, sa ponosom ustajali i pjevali iz srca, al jebaše nas..... Sad 1/3 mumla na himnu i nametnutu zastavu ☹️
@Sarayevac upravo,isti je slucaj sa ostalim zemljama u regionu, pola ljudi ne zna tekst himne, ovu su barem svi znali i ponosno pjevali u svoje vrijeme
https://www.youtube.com/watch?v=vDADy9b2IBM
Ah mojito plaza, super mjesto, gazda pravi Crnogorac, svaki put odlično bilo
Nabijem na k... SVAKOG ONOG ko stišće palčeve na dole na youtubu, jer, ili se nisu ni rodili tada pa seru na gomile, ili bolje da se nikad nisu ni rodili kad znaju srati na tone!!! ŽIVJELA SFRJ i svaki dan kojeg sam doživio za vrijeme nje!!!
To je najljepša himna na svijetu i uvijek će biti moja, a žalim za državom čija je bila!!!
Nevjerovatno je da su Bošnjaci jedini narod u Evropi koji pati i žali za komunističkim režimom , za Jugoslavijom , iako je u toj Jugi ne bio građanin drugog reda , nego uopšte nije bio ni priznat , uskraćena mu sva moguća prava .
Hahahahahahaahha.....ovo sprdnja neka, ili u crnoj gori sami srbi, jugonostalgicari, genocidaši na ljetovanju 😂 Umjesto da se srame i ispričaju što je njihov narod napravio oni rade budaletine od sebe........
Jedna si jedina! Bosna i Hercegovina!
Hej Slaveni i ostali debelo smo zaostali
Deutschland, Deutschland uber alles!
Vlažni snovi o nekakvim Slovenima.Još bi to bilo idealno da ste uspjeli istrijebiti Bošnjake,kako bi to sve idilično izgledalo.Ovako valja vam se i dalje ćerati sa Mujagom i Ibrom :)
Ovo je scena na jednoj plaži koja se svaki dan viđa u 17 sati. Na objektu je zastava Čilea, ne znam kakve veze ima ali je očigledno da taj objekat drže neki komunisti.
Vidim ima komentara i za i protiv, što je naravno sasvim razumljivo, ali iskreno na prve taktove i ljude koji stoje obuzele su me emocije, bilo je to lijepo vrijeme!
Država koja je imala viziju razvoja, ugled i moć, ali nije imala stanovnike dostojne nje. Ko je krivac za raspad? Sa strane gledano, nema razlike u odnosu na raspad Iraka, Sirije, Libije jer je sličan sistem organizovanja države bio, koji je naravno trebalo srušiti! Prekršen ustav od strane Slo, Hrv i BiH, a aminovao zapad zbog rušenja sistema. Mnogi su zakletvu pogazili!...proklet bio izdajica svoje domovine!
...proklet bio izdajica svoje domovine!
Ne znam, ali meni ovo tako djeluje naštimano... Prvo kafic bez muzike, zapoceo prvi takt svi na nogama.... Al hajd, zivio duh nase Republike, zivio drug Tito