Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nigdje Seje Brajlovića
Gospodar prstenova-Dvije Munare
Svaki dan je film: Survival, sestorica velicanstvenih, drumski ratnici itd
Sve u vezi munara i zvonika...u 500 godina razvoja sarajeva samo je izgleda munara bitna
Uz umjetnu inteligenciju vrlo brzo ćemo svi na Biro, a i Biroa ubrzo nakon toga više neće biti jer se ne može cijelo stanovništvo učlaniti u taj naš najdugovječniji klub.
Nismo daleko od ovog mad maxa 😂😂😂
ccc čime se vi bavite
Šejtanska posla
Bože, koje zaglupljivanje, a uz to poturanje narativa kako je umjetna inteligencija cooool...
Cool
Tragedija u pm
Sara-shima 😆 Prof. Bake djeli starter pokemone
sta kaze ChatGPT kad ce protesti protiv odluke u izbornoj noci ili se cekaju vojna udruzenja i bivsi generali da javno iskazu stavove?
Mad Boookir i SDOOO machaly - nova SCI-FI futurama gdje smo svi fukara sa zakonima iz robovlasničkog perioda, osim par feudalaca koji su iznad zakona. Mladi Hamdo pokušava se iz pakla Machala City-a dokopati Njemačke.
Je li ti sad lakse ? Kol’ko ti je trebalo da sklopis ovo reemwk dijelo od teksta ?
Hard core fanovi znaju da u Star Warsu ima djelic Sarajeva.
@Zox ima Buća potok kao model za Moss Espa.