Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto slicno kao sto je izgledao trenutak kada je na tv-u objavljeno da je umro drug Tito. Sok i nevjerica. Nama Tito bio omiljen, njima kraljica. Razlika je sto smo se mi poslije Tite raspali po savovima a ovi ce da nastave dalje.
Jasta je. Prije su njega okretali na Golom Otoku. Suplje price.
@Freddy, tacno tako. Popucali i nikad se vise, sve su prilike, nećemo sastaviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjece koje postivanje kad imas pravu drzavu i vodju. Da se najezis…
70 godina marljive i nesebične službe. Zamisli da svi tako rade.... Tako se grade dobre države.
Umro je drug Tito.
obavezno gledati prenos sarane to je istorijski trenutak, ja mozda necu dozivjeti sledecu saranu kraljice, ova vladala 70 godina...
Dali znate da radnici koji rade na odrzavanju njene palace su radili za minimalnu satnicu u GB. Bila je reportaza o tome na BBC prije jedno 3-4 god.
Ko ih je tjerao da rade?
Znao sam da će mi nešto pokvariti vikend
Bas gledam one slike kako je sjedila sa Titom. Vidi se stvarno koliko je karizmatican Tito bio, ona je bila dobro raspolozena. RIP Elizabeta.
U engleskoj tuga ko da je tito umro
Dovoljan je jedan clanak o kraljici, smorili ste vise fakat...
Taj je trenut
Noć je divna, nit vedro nit oblačno nit zima nit vruće...Izađite raja napolje, koga briga za kraljicu...nije naša pa da je žalimo.
Umro je drug Tito.
RIP
Umro je drug Tito...
ako nas Bakir ikad umre ima da na TV bude mnogo tuznije plasirana vijest
"Radim ljudima,...umro je drug Tito, to su večeras saopćili..." 🙂
vidi se ko je kolonijalni gospodar bio i ostao. Pitam se što se toliko govori o Britišima, gdje je naša kraljevska porodica, Jugoslovenska,Turska itd