Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi naš F0dil rekao " Nisu ovo maske koje pokrivaju cijelo lice, već su ovo duple maske, kad zaprljate gornji dio samo je preokrenete na donji dio." >_
Ali samo ne kontam evo kako se dese ovakve stvari, pa ne kontam fakat. Uzme li se prvi primjerak pa stavi na glavu da se testira, moze li se ikako primjetiti da su neobicno vece u odnosu na sve ostale, zar oni ljudi koji su ih sili nisu rekli u toku proizvodnje, pa stani, hajmo zvati sefa, nije ovo nesta u dure..ne razumijem
@entropium Šef im je rekao "Oni konji na vlasti hoće da napravimo maske za lice, pa radnici bukvalno napravili konjske,"
Pa ovo je rezultat kad na tenderima dobijaju podobni a ne sposobni. Gdje korupcija vlada nema tu napretka. Cirkus...
Hahahaha....
nije to nikakav propust nego predictive programming....
i oni bi ratovali sa Turskom
Da se ovo kod nas desilo predstavilo bi se kao smak svijeta u medijima
sta ce u skoli ako ne vide nista
Sta je cudno , Balkan .
Ako je namjerno, to je buntovna reakcija na discipliniranje "novog covjeka" kojem maska ostavlja samo usi za slusanje propisa. Ako je dodvoravanje u borbi protiv kovida ( sto veca to bolja maska ), pa zbog takvih i zloupotrebe korone i prolaze. Ako je -krojacka greska, onda su idioti.
Još samo da se naguze dok klanjaju
Jedino ovakve maskurine imaju smisla,jer virus ulazi i na oči.
Ovo kao da je u Bosni
Sprdancija sve ovo
I mi našli da ismijavamo Fikreta malinu koji je bar nabavio certifikovane respiratore.