Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nju pise da prin charles nije njem sin
"nije bio ofsajd"
Znaci i mrtva podjebava ….
☝️🤣🤣
Bas ce ljude koji budu zivjeli u 2085. zanimat sta im ti imas rec..
Ma de ba otvarajte ko ce to docekati
pismo ocito nije tajno. mozda mislite da je sadrzaj pisma tajna?
E hoce to tvoje pismo tad bitno biti. Nije bilo bitno ni kada ga je pisala a kamoli za 60+ godina. Daj ba babetino umri vise i stipu nas.
Kod njih se postuje SVE, a u Bosni ni brat brata! Hvala.
Izvinjava se za genocid nad Aboridžinama.
ja bi to sad otvorila.ko će čekat tolike godine.mogu i slova da izblede.ona nije normalna.kako nas baci u trans.
Kazu da je 1987 god.imala zatvor 7.dana i osmi dan kad se posrala,svi su se razbjezali ali.u odsutnom trenutku uz nju je ostao macak Kron! Od tada,macak je imao posebno mjesto pored krljice,cesto bi ga mazila i uzela u ruke govoreci: Samo me ti nisi ostavio kad sam dobila hemeroide od natezanja.Macak Kron je mirno napustio kraljicu 2005 Njegove ostatke je mirno pokopala u ruzicnjak pored palate.
promjeni ljekove
Dragi moji, žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja...ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti...što se tiče testamenta, a to vas najviše zanima...sve ostavljam samoj sebi??
Dragi gradonacelnice otvori ovo pismo koji god hoces dan na godinu kad tebi bude 200 a meni 250 i poruka je za gradjane sidneja samo jbg nece niko ziv biti ni ko je upamtio mene ni moju posjetu...al nema veze samo ti otvori ovo za sto godina i prenesi raji
Majko mila ko ce to docekati a ubi me znatizelja
U pismu piše hvala na lovi koju smo ukrali
pogrijesila godinu ma 100%
Da Sidnej leži na kostima aboridžana