Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad su se fašisti maskirali u antifašste, teže ih je uočiti čak se i oblače i govore kao antifašisti ali djela otkriju svakoga. Šta ova kona zna o ideologijama 20. vijeka . Ništa. Samo svaki lapsus istinu progovori. Prema Frojdu.
E cuj oblace se kao antifasisti, znaci ima neki stil oblacenja prema kojem mozes znati da je neko antifasista?? 🤣🤣
Seljanka iz Ilijasa, propala YouTuberka I sada voditeljica. Smetaju joj usta dok prica
Nije ona nista pogresno rekla, gdje su bili na referendumu kad je BiH glasala protiv njihovog sistema.
Nije ovo lapsus već neobrazovanost!
Ova počela kao i Novalić sa fašistima :) :)
Desava se i najgorima.
Što naš narod može srat, eto vi nikad niste napravili gaf.
Valjda je nekom palo na pamet od ovih komentatora, ali i Klixu da je mozda tako pisalo na papiru ! I to je moguce, a zena mahinalno procitala ! I usput, jedan lapsus na clanak Klixa. Pred kraj clanka u riječi ODMA, treba dodati slovo H pa da se dobije pravilna riječ ODMAH ! Pozzz
Tik tok generacija, ko fol citaju, ko fol sve znaju a glupi da gluplji ne mogu biti. Pa ona jos nije skontala sta je rekla!
Ma ne zna uopšte razliku između fašista i antifašista, da je gospođa nije prekinula i ispravila nastavila bi govoriti. Dovoljan dokaz koliko nedostaje nekog općeg znanja na jednom elementarnom nivou.
Baš tako!
Ovoj ko da je Skaka nesto u rodu…
Provjeriti ko je izdao DIPLOMU !!!
S3ljanka iz Ilijasa, dabogda da je I ima
Skupljamo donacije da se konačno popravi most na Neretvi u Jablanici. Sramota da stoji tako urušen već 80 godina.
Nema ona pojma. Ni lektire nije čitala. A zgodnica ...
Fasizam je lijek protiv cetnistva. Antifasizam je zabluda da nas se drzi u kavezu.
Najači je filmski dijalog iz filma Gluvi barut. zarobljenik : " Nit sam protiv vas nit protiv njih.Bojim se i jednih i drugih.....komesar : " a ti si ko biva neutralac ? " zarobljenik : " i neutralci su na našoj strani "