Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte djeco ovako vam izgleda zenski polni organ
Polni organ s menstruacijom :) Žalim žene ali psihopata Vučić je trajna inspiracija svakom slobodnom čovjeku dok njegova policija lomi kosti novinarima po kazamatima (Brkić).
Stiže 30.000 prekodrinskih botova sa pristojnity komentarima u odbranu ovog psihopate ,,,🤣🤣
BIA ih odmah aktivira , ne podnose ni naznaku kritike. Prava Sjeverna Koreja. Lider psihopata i manipulator javnim mnijenjem.
Kakav debil nevjerovatno
Teski psihic i srbochethnik
Jedan je bravar.Za sve vas je bio gospodin.
Neznam što mu dajete medijski prostor.
koji komplexaš i psihopata
To on kobejagi, kofol simpatican?!! Simpaticnija je kobra koja guta zeca!
Sto mu dodo nije dao kurca za dorucak
Srpski zrak, srpski dorucak,itd, kakav bolesnik
Dokaz da mama šč više stoji uz chetalje nego uz škutore Onaj mali psihopat (Vučić), mali podli psihopat
da si ti ikad u zivotu bio zedan i gladan, pito bi te onda da li bi mrcvario
eeee kad se seljo dokopa polozaja
psihopat
“Čitavu noć radim! Nemam vremena da soavam! Malo jedem! Dok se ostali odmaraju! Ja samo radim! Ja puno radim” Naporan ko prdeš!
Seljacina iz Cipuljica kod Bugojna - navodno ne jede, ni pije, ne je.e, samo radi. Sta on zna sta su maniri - vidi se prema odnosu prema saradnicima. Minhauzen. Prodaje glupe price narodnim masama i to iz dana u dan sa svih njihovih televizija i djubroida. Toliki je ludak da je ovdje poslao botove da komentarima izvrcu sliku - valjda da nas ubjede kako je pametan i uspjesan. Najcrnje je da je kliks dopustio to jednoumlje ovdje ko na kuriru.
Ne ismejavaju ga ljudi nego šačica opsednutih njegovim likom i delom.