Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De dovedite je u Bosnu da je odvedem na ćevape, burek i begovu čorbu, ovo sevap nahranit.
@Jimmy McNulty HAHAHAHAAH e budale čojeka 🤣🤣🤣🤣
Nek mi bog oprosti, ali da niste napisali "manekenka" ja bi mislio neka logorasica, po slikama
"Problem je što je ona kao europska državljanka zaštićena, a pravi problem stvarajući nered i tjerajući ljude s otoka. Kada bi ja u Minhenu razapela šator na nekom trgu pokupilo bi me za dvije sekunde i deportiralo", a u naslovu pise napusteni otok pa koga onda ona tjera sa otoka ne kontam ako nema nikoga o.O
Kaplje prejaka samo
Kako je*
A sta zarađuje na najstarijem zanatu
Ma nije istina ove cigane iz Bugarske i Rumunije usred Minhena niko ne dira. Kome smeta ona na nenaseljenom otoku? Komsijama?
Kojim komsijama kad je nenaseljen 😅 Valjda im čamcem dolazi po vodu 😂
Eh, nikad nije pravo! Realno, kada bi netko pitao Dalmatince, koga bi bilo idealno naseliti na napuštene otoke da se riješi problem depopulacije,odgovor bi bio... švedske manekenke 🤣🤣
Jel ova Anita nešto u rodu sa sultanom našim?
Jel poznato da li je povela horoza 😂😂
Realno nikome ne smeta ako razapne mrežu između 2 drveta. Koliko vidim nije beskućnica kupuje vodu plaća ljudima usluge znači zajednica ima neke koristi. Nema razloga da se diže uzbuna. Kad bi u zimu počela graditi trajnu nastambu onda bi se trebalo reagirati. Tajkuni betoniraju pristup moru kao javnom dobru i onemogućavaju pristup i to debelo naplaćuju i nikom ništa.
Izabelaaaa promasila siiii, sjevernijeee Liberlaaand
Vidjeli mjestani da jede pastete i pisa u more
Ne kontam zasto nekom smeta osoba na napustenom otoku?
Zato sta u uredenim zemljama postoje zakoni. Za pocetak moras prijavit boraviste i adresu. Drugo, ne mozes kampirat gdje hoces i koliko hoces. A dovodit zivotinje ili bube sta se mogu razmnozavat na otok je isto zakonom zabranjeno. Ima jos brdo stvari sta su ovdje problem, ali nama ovdje je sve to normalno.
@Nalaer012 kao sto clanak kaze, sve je po zakonu "Problem je što je ona kao europska državljanka zaštićena". Dakle, po vazecim zakonima u uredjenim drzavama ona ne cini nista sporno.
Pustite ba curu da odmori malo. Trebali ste joj urediti kamp mjestu i naplatiti rentanje parcele. Onda bi bilo sve OK,
Svedska ima zakon koji bas ovo dozvoljava, da svako ima pravo da se krece i boravi u prirodi, cak i na privatnoj zemlji (ali ne uz kuce stanovnika). A ako je otok napusten, sta se brinu
Sve super, osim sto ovo nije Svedska.
Treba joj Čovića poslati, iselila bi namah
Kao ljudsko biće kao stanovnica planete ima prirodno pravo da prisvoji određeni komad zemlje koji niko me koristi, zašto ne? Ako joj se sviđa ovaj otok a on je svakako nenaseljen onda gdje je probelm, osim par izmišljenih pravila koje nazivamo zakonima!