Muškarac iz Srbije ponio pečeno jagnje u Grčku: "Paradajz turista, viši nivo"
"Da li je još neko ponio cijelo jagnje u Grčku?", upitao je članove Facebook grupe Grčka Info.
"Paradajz turista, viši nivo. Uživajte", "Ne valja kad ponesu paradajz, eto, ponijeli ljudi jagnje i baš super", "Hajde sada da nam neko kaže da smo paradajz turisti. Druže, samo klasa", neki su od komentara.
Jedna žena upitala je Aleksandra da li je zaista moguće da je ponio jagnje iz Kuršumlije.
"Direktno u gepek", odgovorio joj je.
"Svaka čast. Moj muž je pozelenio kada sam cvijeće iznosila iz zemlje", napisala je.
Aleksandar je zatim za srbijanski portal Telegraf.rs govorio o ovoj svojoj domišljatoj ideji.
"Ispekli smo ga u Kuršumliji i tako cijelog umotali u foliju, stavili u gepek i pravac Pefkohori. Imali smo ručak sedam dana svaki dan", naveo je.