Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar primjer hrvatskoj navijacici da se ne moras razgolisit da budes primijecena,svaka cast
knol dol na aparatima
Vidi ove Jelena ....o te led?!
Iskreno ova je za klasu ljepsa i zgodnija od Knolice..ona je sexy al ova je fkt top..
Sa ili bez sminke lijepa je a ona ofajla Knoll ima da joj pozli danas od muke na ovu ljepoticu mozda i od vrucine ( danas je bas toplo u njemackoj) ali ako uz to jos bude i nepovoljan rezultat za njenu reprezentaciju ...
lijepa dok se ne osusi, kad bude suha bice histericna
Jos jedna sa plastikom i kilo sminke. Sve mi isto izgledaju. Ne vidim u ovom vise ljepotu. Ja sam, kao zensko, postala sad ljubomorna jedino na zene koje vidim a prirodno su lijepe i odisu samopouzdanjem. Ljubomorna sam na Shakirinu ljepotu, npr. Na bilo sta sto je prirodno, pa makar i malo bilo. Ovako ove su mi jednostavno postale bezlicne. Nista u meni kad je vidim ne vristi, hocu i ja to sto ona ima.
Malo je blizu lijepih zena kao albanke, jos njihov nacin drzanja, uporedite ovu sa onom hrvaticom
Nisam mislio gledat utakmicu al zbog nje sam promijenio odluku
zaglupljivanje mase, koja kraljica Evrope po cemu, po skidanju ?
ova mala zvoni uffff
Prelijepa je!
Ne mogu da vjerujem koji nosens, i koje zaglupljivanje irih narodnih masa.Cemu vijest o navijacici.
Dobar pic
I ja bi bio lijep da stavim kilo sminke