Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo i za ovo nije upaljen neki alarm, upozorenje.
Bio mjesec plav ili žut nema povišice penzija.
Mjesec je jedna velika prevara orkestrirana od strane NASA-e. Oni drze reflektor gore iznad zemlje i onda samo pojacavaju i smanjuju intenzitet svjetlosti, i naravno boju. Plavom bojom povremeno ozracuju stanovnistvo, crvena utice na usjeve, zivotinje i sl. (spali usjeve, kastrira stoku i sl)
aj zar vas ima jos hahahah, ma sve je ovo matrix, nista nije realno sve izmisljeno. ahahahah
Treba prepoznat satiru :)
U četiri mjeseca zaredom imat ćemo četiri puna supermjeseca, no samo jedan od njih je plavi supermjesec.
U četiri mjeseca zaredom imat ćemo četiri puna supermjeseca, no samo jedan od njih je plavi supermjesec.
zavrtjelo mi se u glavi od svih ovih mjeseci.. ima četiri mjeseca da pamtim da smo danas imali četiri mjeseca zaredom imat ćemo četiri puna supermjeseca, no samo jedan od njih je plavi supermjesec.
Jes al u nas kiša
Kisa,nevreme,smracilo ga dobro samo da struja ne nestane da izdrzi kompresor ndm da sarafam rucno radim licno svoju Golf peticu 77kw 1.9TDI naravno set kvacila sa zamajcem da ga zavrsim do 9 pa tusiranje pa s novom curom malo po gradu.Ma da imam na placu jos 3 petice TDI,CCa 2.0 TDI,B6 lubenicar i limuzina,B5.5 svi su TDI i svi su za prodaju stigli iz Memingena ;)))
E necete go moć vidit ,Bog dade kišu! Jedino ona Marićka ga ugleda!
sudnji dan
Po sto hiljaditi put ove godine
K.je pražnjenje to je prirodni fenomen
Inače kad god je nesto na nebu u Bosni je oblačno
Upravo gledam iz Zenice na jug, ko da se malo razvedrilo iznad Busovace, eto oni mozda budu vidjeli, ali neka kiše, pa da je i zelen mjesec.
Ja samo vjerujem kremansko prorocanstvo i tarabice
Taj crveni objekt zelenkaste boje. Ma nemojte me više pitati.
mala i velika Čolina kapa....