Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesno drustvo.. totalno
gadno za gledat
Neotesano.
Čeka se odgovor Cvijanovićke
Fuuuj
Ovo mozes i Zeljka Cvijanovicka postala bi pravo Popular na
Smart grudnjacima Slobodan Sisama
Nek je zeljka kopira
Lolololololololololololololol
Ne to raditi, gledaju naši. Sad kad Ramo Isak zatalasa moodima.....
Može video?
U zemlji u kojoj se svakodnevno, vara, krade, pljacka, ubija, maltretira, diskriminira, zbog vjere, zbog imena, zbog seksualnog opredjeljenja, zbog bilo cega ... ismijavaju drustvo u kome nema siromasnih i gladnih, drustvo u kome su gradjanska prava zagarantovana svakom pojedincu, a u kom korupcije gotovo da nema. Ubi nas licemijerje i neznanje. UBI!
Grob od zene
Haj Svevišnji vrati planetu na fabričke postavke.....uostalom obećao si kada se neke stvari počnu dešavati diljem planete....e evo, dešavaju se.....opali po tasteru "Reset"
Da vidim hocel ti pomoci. Ja mislim da i on navija za ove sto vole druge ljude i izjasnjavaju se tako a ne one sto hoce neki reset
Napredak.
Kakvo licemjerstvo u komentarima, ali bi ste svi voljeli da ste tamo al, ipak ovo kao ne odobravate
Iskreno u snu se ne snila. Ženstvenost 0 bodova.
To nije ni smisao njenog postupka ali i ja sam pogledao video da vidim kako izgledaju, to je samo ljudsko
smrt grudnjaku sloboda sisama