Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno da nema parking mjesta ali kako vas nije stid starih ljudi, invalida u kolicima, ili djece koji moraju da sidju na ulicu da bi zaobisli vase auto. Naravno da je ocigledno da smo zemlja treceg svijeta, dzaba sva auta i cjene visoke.
kad nije vlasti stid koaj je placena da uredi drzavu sta onda ocekivati od glupog naroda
Ne samo njih. Ovo mjesto iz videa mi je svakodnevna muka i opasnost i kad sam pješak i kad sam vozač auta i kad sam biciklista. Parkirani automobili (ili još gore kombi) na pola trotoara na nepreglednoj krivini na koja je na nizbrdici. U trenutku kada taj automobil već počneš zaobilaziti dolazi drugi u susret (koga nije bilo moguće na vrijeme vidjeti jer ga parkirani zaklanja) a koji ne može lako zakočiti zbog savladavanja uspona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ako je ovaj norvezanin onda sam ja kinez
Inače da je pravi norvežanin, ovi bi se odmah sklonili s trotoara.
Puno sarajevo sandzaklija on kaze momku rodjenom u norverskoj!
sta ima parking svuda kad ti drot iskoci iz pastete da pise neki dan stojim , nailazi patrola istovari policajca da pise oni odose dalje pa ce ga pokupit kad napise 🤣
mene samo nervira .evo saljemo slike nasem nacelniku Effi. da u ulici nisu spusteni ivicnjaci uz bocne ulaze. uradjeno tralhavo prije 20 godina. i on to vidi i nista. radi se o velikoj ulici pored skole i vrtica .Saf Zaj. vala Effa nije stos.
Obavezno podignuti kazne za parkiranje ili dozvoliti komunalnoj policiji da pise kazne. Trenutno je kazna jeftinija nego da se plati parking.
Jeste norveski ako sam ja juznokorejski
Ma pusti ovo, nema veze, bitno da je "Šok u RS, kinezi traže dodatne garancije..." Šalu na stranu, nigdje ovi travl "stručnjaci" ne dobijaju medijskog prostora kao kod nas.
haha tako ti je to kodnas najveca buda ako kaze nesto o name ma to je zvjezda interneta
Samo u bih ja sam tu na carsiji vidio zena mozda je romkinja nissm siguran prosi al valja se po betonu vlazan pod hladno vrijeme ona jauce dajte koju marku
Viking!
Neka mu netko kaže da je "bez da" nepravilna konstrukcija.
Isti Stoltenberg.
Policija u Sarajevu ne vidi privredni potencijal ocigledno.
Naselise nam crnce Norvezani jarane moj
joj sto si smjesan oni ga se otarasili ili ko nordics niko ga ne sljivi ni 1% aali to bosancu je zvijezda da se slusa
Nezz sta je veci poraz nasa nekultura u prometu ili nam ga saobracaju, ili da je bloger postalo zanimanje, ili da klix pridaje znacaj ovim pizdarijama. Lijep pozdrav
U kratko "SVIJET JE POSTAO JEBENI REALITY"
Dodje lik iz mracne, vlazne, hladne, kisovite, depresivne zemlje u BiH, u Sarajevo gdje sija sunce, mirise ukusna hrana sa svih coskova, i mi se ko nesto cudimo, mi kao najveci bilmezi, nije nam jasno.
odakle si ti bilmezu jedan pa ti sarajevo nije mracno vlazno hladno i ksiovito ili si slijep ili si glup
Oslo ima vise suncanih sati godisnje nego Sarajevo, lako mozes provjeriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi etnicki norvezanin...!?
Vidi se iz aviona, pravi Norvezanin.
Sandzaklija sto je sarajlija toliko je i on norverzanin.