Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mu nepoznata, odma ju je poznao
U Australiji da je ženakoj novinarki muškarac tako prišao, poljubio je i rekao da je slatka, odmah bi mu sljedila tužba i kazna od 10.000 australskih dolara zbog seksualnog napastovanja. Ovako je to pak sve samo simpatično.
Svaka cast zenskoj hahahah
Da je to uradio muškarac ženi to bi bilo sexualno uznemiravanje
Pa jasno ti je zasto je to tako? On je u svakome trenutku to mogao zaustaviti da je tako htio. Da je obrnuto, ona ne bi mogla uraditi nista protiv toga, pa se vecina zena sledi na mjestu sto perverznjaci tumace kao presutno odobravanje. Zato muškarci moraju izbjegavati ovakve situacije. Nijedna zena ne voli da je stranci dodiruju na bilo koji nacin.
Samo znam da je muskarac ovo uradio bio bi u cuzi vec sa optuzbama za sexsualno zlostavljanje🤣🤣🤣
Sta mozes zena je usamljena i tuzna…
Sexual assaulting