Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće 2 zaposlena, proizvodiće se par MWh dovoljno za jedno selo i u principu se radi da neko ima džeparac za penzije. Države nemaju nikakvu korist a štetu oko jedne jedine da ne pominjem. Balkan ci će uništiti sve što vrijedi!
Sve si u pravu drug. Kada smo pristali da odbacimo nas naziv Jugoslaveni, a prihvatimo uvrijedljivo ime za nas koje je koristio zapad da opiše primitivna plemena, a to je "balkanci". To je termin u rangu zapadnog "cr*čige". Jasno je da mi nemamo ni škole ni pameti ni budućnosti.
Hvala g. Rundek, ima li nasih umjetnika igdje u blizini
Ima Sejla Zonic.
A gdje je podrška filmasa, mogli su snimiti i neki dokumentarni film o borbi za Unu. Ah, da, oni se samo za pare sa budžeta bore.
A gdje je podrška filmasa, mogli su snimiti i neki dokumentarni film o borbi za Unu. Ah, da, oni se samo za pare sa budžeta bore.
jedan od rijetke preostale obrazovane urbane i nadasve nepatvorene gospode
Moze li neko objasniti kako to de se gradi HE na rijeci koja predstavlja granicu. Je li to i BiH aminovala ovom projektu ?
Nažalost, vrelo Une je u HR, nismo ga zaslužili
Umjesto da se cijela HR sjati na vrelo Une, mi samo šutimo, ali ne samo za ovo već za sve što nam rade. Prepasivan smo narod, nismo ni zaslužili ništa bolje. Meni osobno je jako žao što se to radi na tako prekrasnoj prirodi
Dok se skoro cijeli svijet bori s nestasivom pitke vode mi kao zadnji dhhehbhihli svjesno iz licnog interesa unistavamo nesto sto je vrijednije od zlata i porwd hrane najvrednije nesto bez cega nemozemo zivjeti i onda mirno gledamo kako pojedinci nam to ospred nosa kradu zloupotrebljavaju zagadjuju unistavaju
Šmokljosi u komentarima traže da mi protestujemo protiv onog što radi hrvatska vlada, jer kao eto mi ništa, ovo ono. . Pa protestovali smo protiv deponije radioaktivnog otpada koji će takođe graditi hrvatska vlada. I šta smo dobili. Ništa. Dejtonsku rugobu napadaju izvana i iznutra, i tako će biti sve dok ne postanemo respektabilna država a ne tor za podkusurivanje.
Protestuje se u Hrvatskoj, a BiH ce imati vise stete od toga. Bihac, Krupa, Novi Grad, Otoka, Kostajnica, Koz. Dubica...sta se ceka, da Hrvati zaustave Unu?
Pa zar nisu protesti bili organizovani, sta mislis ko je bio tu, raja iz Krajine ili neko drugi, eh mozgu jedan
Volimo Rundeka više od bureka
Sta čekaju naši ? Una je i naša rijeka!!!
Jel mu ono tacka na velikom I ?
Volim Enisa Beslagica ali brat moj ovo ti je prilika da nesto konkretno uradis nemoj nakon 5 godina govoriti kako se je unistila rijeka i regija, Dubioza je snimila pjesmu ...trebaju jos koncert tamo napraviti, ali trebamo i mi gradjani planete napraviti ozbiljan protest, ugledajmo se sad malo u Srbijance kako se rade protesti - svaka njima cast.
@medo28 Ma nemoj protesta kod nas, samo nek se ne puca.
rijedak orimjer da se nesto gradi ali stacemo tome u kraj ....ovdje ili fali par rijeci ili ja ovo drukcije razumijem
Bas nije rijedak, hidrielekrate gradi ko kako i gdje stigne, i samo unistavaju. Samo par ljudi ima finansijsku korist od toga, a steta koju naprave neprocjenjiva.
*hidroelektrane