Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo mi previse da cemo tipkati jos 800 g. Prebrzo ova tehnologija napreduje, prije 30 godina nije ovoga gotovo niceg ni bilo, za sljedecih 30 tesko mozemo i zamisliti sta ce biti.
Upravo tako. Sve veca prisutnost u virtuelnom svijetu ukazuje na to da covjeku malo po malo postaje zabavnije provesti dan upijajuci hrpu (najcesce nepovezanog) sadrzaja. Drzanje mobitela u ruci, i sam mobitel postaje samo alat i barijera izmedju dva svijeta. Tako da ovo sto pocinje Meta, sada mozda izgleda cudno, ali sa kombinacijom naprednije buduce tehnologije (laicki receno cip u glavi), mozda i ne budemo imalo zgrcenu saku u buducnosti :)
Pa naravno da ces sebi cip u mozak ugraditi, nije ti ni bio problem se zastiti od gripe mrna otrovom, vakcinisana spodobo. Isprdak kapitalizma i amerikanizacije svijeta, koji ne moze da misli i upija sve sto mu se servira, i radi sta mu se kaze, vjeruj "nauci".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto bas ce ljud i poslije 800 godina koristiti telefone.
Dzee sisa😱😱
Nas muskaraca pretpostavljam nece ni biti.
imaju žene roboti...one uvijek znaju šta mi treba
Neke vec zive 800 godina u buducnosti
Kakva glupost😀 bit ce prije da ce se estetski zahvati moci obavljati u trenu i da ce zene u sekundi moci izgledati bas kako hoce..
Šta ima za 800 godina, moja već danas ovako namrštena u ovom gardu 😄 Šuti nedo Bog da ovo pročita
Ko kaze da će svijeta biti za 800 godina, kakv smo pogan postali...
Kakvu evolutivnu prednost daju ovakve mutacije? Jedino u tom slucaju je ovo moguce. Sve ostalo je pusto naklapanje.
A muškarci ništa?
Ma ja hoće hoće.
Neće dunjaluk ovo dočekati sigurno, odnosno novih 800 godina!
Hvala Bogu da ovo neću morati j.....
Širk
Kakve gluposti
Znači.... Svi ćemo na majkićku da ličimo.....