Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitna ko bijela bojica
Studirala skupa pip sa irfanom cengicem u BL
Usne ko papuče....i dupe pavijana😂
Joj cvijanovic dobila konkurenciju via kobilja hlava. Imas li ogledalo rugobo!?
Odiše inteligencijom.
Ista onaj pingvin 🐧 iz onog crtanog Pingu
St6a je pisac htjeo reci hmmmm
E moja Dušanka Majkić, nikad vise one prirodne ljepote,jel de?
Ovu sam ziogu prije desetak godina na Dobrinji. Nemojte te zezati da je sada poslanica u skupštini rs-a? Hahahahahahahahaha
Pokupio je u “Trapu”. Nije imala napumpana usta, al ga je svejedno dobro glabala. Iako je bila fina seljančica, nisam je uvrstio na spisak stalnih šema.
Oooooj Isuse gledaj nje silikonirane iz pripizdine kakva je Mokro. Gdje si se ti jadna visokoobrazovala? Garant Sokolac?
Glup clanak stvarno, sta ima veze sto sredi slike za svoj profil, pogotovo kada to danas svi rade, a izmedju ostalog lijepa je kako god okrenes.
Šta je ovo oče Makarije
Nikolina je ružna k'o poziv za vojsku.
Vau koji tekst, koja ličnost
.bot.e, dama iz Mokrog! Bas iz Mokrog
I neko bi ovoj spodobi trebao dati povjerenje da odlučuje o sudbini njegovog djeteta!
Mokra patka