Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemas se sta pravdat, zasluzeno uzimas pare na debilima
tacno tako...ali s druge strane...novinari kriminalcima koji su u finansijskim problemima...indirektno daju ideju gdje mogu opljackati jednu porodicu...
Uzima pare od stranaca i trosi u BiH i tako podstice razvoj domace ekonomije.Omco, samo nastavi.Imas podrsku od mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako imate preko 14 godina,funkcionalni mozak i gledate omču, posjetite doktora
Auuuu krokodajlu što te pogodiiii 🤣
Samo naprijed Omco neka puknu od ljubomore ti si to sve sam stekno i nisi odustao
Ako nista Omco neka samo zaradjuje jer covjek bukvalno dijeli i sakom i kapom ljudima oko sebe.Vjerujem da oni koji ga znaju ,znaju da je takav i stvarno imam osjecaj da je operisan od velike love.
ispod 20 hiljada dolara mjesecno sigurno nema. Na hiljadu pregleda ima pola eura minimum, ali svaki video mu ima sto miliona pregleda.
ovoga gledaju samo neobraxovani i primitivni ljudi, skecevi su mu neukusni, primitivni, ismijaju sve sto se tice BH, trebalo bi ga tuziti i zatvoriti, to nije humor vec ciste provokacije i nanosenje stete
najslabiji video na drugim shit kanalima zaradjuju oko 1Euro na 1000 pregleda. Ne znam koliko njegov materijal ima pregleda, ali se da izracunati minimum.
Meni jako iritantna osoba! Za sve stovaoce lika i djela preporucujem da odu kod doktora...
Što ga onda gledaš?
A mi ostali se je*emo s porezom
Pa i on mora platiti porez.
Po omči pljuju naj vjerniji gledatelji grand parada, nikad nije kasno i zadrugaši
Omčo jači kešom od Baketa, jer se Bake malo istrošio za izbore a slabo mu se vraća… nadoce to vremenom! Omčo da ga malo pogura ako dje šta zapne, bilo bi jaranski!
E fuj komentara od bijede i kokuza cuj plati porrz ehhh bosnjo odvratni
Omco samo uzimaj jer dok god ima ovaca bit ce i cobana
Uz tebe smo Omco. Uzmi sve pare svijeta, prekucaj igricu!
Zar neko stvarno vjeruje u cifre koje navodno zaradjuju youtuberi, Omco 20.000 eura dnevno, pa po tome bi bio na Forbesovoj listi vec odavno sta je vama, koliko naivnih budala, uzimaju oni pare ali vole mnogi da prikazu da je to visestruko vise da bi privukli sponzore i publiku, kao da su uticajni
Hahaha pa 20,000 eura dnevno puta 365 dana u godini je samo 7,5 miliona godisnje pa ljudi sa toliko para nisu ni blizu forbes liste. Na forbesovoj listi se nalaze milijarderi koji zaradjuju 20,000 eura po minuti a ne dnevno.
@OTAN o ebo te zivot jesi bukvalista u pm, eto 7,5 miliona eura godisnje je nista, sica, izvini molim te, poenta je da su to sulude cifre koje ne zaradjuju ni direktori banaka itd, ali ne da mi se raspravljat jer si dijete vjerovatno, ne kontas nista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.... njegove... te klipove , gledaju osobe , zrele za Jagomir ! ... užas .... 🙄 ... krkanluk na nivou .... fuj !
Reci im da zaradjujes jos vise, da te vrijedjaju sto su stavili tako mLi iznos.