Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji vise vrsta inteligencije, tacnije 9 i ova pitanja su vezana iskljucivo za matematicku inteligenciju. Nema svako razvijenu istu, hvala lijepo.
sto vise koristite mozak...to vam ostaje vise mozga za koristenje...
Jigglypuff....netačno. Ovo je kombinovani test koji je vezan za više stvari a ne samo za matematiku. Sva pitanja, a posebno treće, su vezana i za logiku naprimjer.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam glup
Ja se odma osjecam pametnije
ja nisam glup, samo nemam sreće kad razmišljam :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Palica i lopta kostaju 1,10.... Palica kosta 1 dolar vise.....pa jeb' mu majku! Udjes kod nas u granap i pitas onu na kasi: -" koliko kosta ova palica i lopta u kesi zapakovano? - " kaze zena 1, 10 - ti pitas: - "koliko sama palica kosta? - ona kaze: "marka vise od lopte......? Ako su zajedno 1,10.....onda jeb' mu majku? 😀
Nigdje veze...
Nezz odg pod bf.3
Pitanje pod br.2; odg. 1.500
1.pitanje- odgovor; 2 dolara
ko ovo rijesi moze li sa zahiragicem u duel?
Ovo prvo pitanje je nigdje veze
Nama je najbitnije raspravljati o politici i kako ko pjeva, mani se ti računanja!?
Sve pogodio
Palica košta za 1 dolar više od lopte,a dole piše palica košta 1,05 dolara e ja gluposti boze dragi
Lopta košta 0,5 dolara. Palica košta 1 dolar VIŠE od lopte, znači da palica onda košta 1,05. Skupa koštaju 1,10. Jasnije sad?
TomSojer* Šta si imao iz matematike, tetke ti?
3 od 3 za pola minute
Od prve sve tačno!!
Obaj test je smece, trik pitanja koja ne pokazuju nista. Za prvo pitanje sam cuo prije 15 godina ova druga dva je moj bratic od 7 godina skontao. Ne postoji empirijski nacin da se utvrdi nivo inteligencije jer jos nemamo pojma ni sta to znaci inteligencija.
Ispada da sam ja u ovih 17%, ne smatram se nadprosječnom inteligentnim, samo sam odličan matematičar
Nije da se hvalim, ali...3 od 3