Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola Hrvata u Mostaru nikada krocilo nije na Stari Most niti znaju gdje je. Toliko o nositeljima evropskih vrijednosti. Najveci fasisti u BiH.
Nisu evropljani jer su protiv simbola Turskog osvajanja? Zanimljiva logika... Nemoj me shvatiti pogrešno, ja jako cijenim MODERNU Tursku, ali Evropljanima je ostalo u sjećanju da su bili pred Bečom
"strateški vojni cilj" preko kojeg ni jedno vojno ili borbeno vozilo ne može preći .....
Slobodno napišite da su ga srušili hrbatski agresori, pa nismo mi diplomate kao Ķonaković pa da ne smijemo reći.Mene su učili roditelji da se ne smije lagat, a istina se uvjek govori ma kakva bila.Agresore to svakako nije stid,oni se ponose tim,i opet bi to rado uradili.
Konaković: Ma ne bih ja pričao o tome ko je srušio most
znam da cu dobiti milion minusa i potencijalni ban, ali objektivno gledajuci, rusenje bilo kojeg mosta je legitiman vojni cilj u svakom ratovanju, i ne mislim da je zlocin ili kriminalno djelo.
Ostario
nas bosanski ponos M O S T A R
Svi spominju neko etnicko ciscenje UZP ovo ono! U tuđem oku trun vide, a u svome ni brvno!
Kako mislite srušen 1993? Kako se srušio? Sam?
Danas je radni dan, valjda se nešto dešava
suluda Tuđmanova politika je povukla za sobom veliki broj katolika...govoreći im da su veći Hrvati od Hrvata...i učini od njih zlotvore i mrzitelje a da toga ni dan danas nisu svjesni iako su stalno po crkvama i svima popuju o svojoj velikoj vjeri i poštenju, dobroti...nažalost jedan dio katoličkog svećenstva je uz njih...ali ipak nisu svi - ima i svetih svećenika i Bogu hvala na njima.
Vrmenski uvjeti učinili svoje.
Srusili ga istomisljenici Borjane Kristo.
``Nevjerovatno je koliko se promijenio`` nije se promjenio, vec je slika sa filterom.