Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akciju podrzali likovi koji zive u Rimu, New Yorku i Portlandu. Al' evo oni koji nisu bili u Jajcu ili Trebinju, preporucujem da odu. Gradovi s turistickim potencijalom koji se ni blizu ne koristi koliko bi trebao.
@CapCarap ne vidim kako to gdje zive umanjuje ovo? ljudi su tamo poslovno.. a ne tursiticki
Ja bi fakat isao i podrzao, ali neka spuste i normalizuju cijene. Nemojte vracati pare na nama. Jeftinije otici u Istanbul nego neka domaca sela. Stavi spavanje 80 KM, pa nije Amsterdam.
Teško će ići sa zatvorenim granicama!
Posjetite Kakanj i Zenicu, a za 2 mjeseca uzvratna posjeta karcinoma. Daleko smo mi jos od ozbiljnog turizma, a imamo veliki potencijal.
Ja kontao teletabisi
cuo sam dzeko I amra bukirali odmor 7 dana na lukomiru a nurkic ce u gluhu bukovicu, ima raju tamo...
Primjer Holandije na pjesku zemlja a ubise pare. Nemaju ni rijeka ni suma ni jezera ni planine ima more hladno nikakvo e sad zamislite sta bi oni uradili da imaju Ramsko jezero pa Jahorinu pa Unu pa Neum pa Prokosko pa Jablanicko pa vodopade pa Mostar Banka Luku Sarajevo pa Visoko piramide pa Vlasic pa Visegrad pa Medjugorje. Halo sta nu sve imamo kao potencijal a raspravljamo sta je bilo 1941.
@DZONPI kako ti je geografija jaka.. čuj Holandija nema rijeke,malo geografiju provjeri. . davno je škola završena,treba s vremena na vrijeme
KLOC
Jedva cekam da nasi pocnu ici na, recimo Prokosko, pa ti oni jadovi bezobrazni pocnu guliti ko arape. 5 KM da mu se okrenes samo u avliji. Pita 40 KM a o putu do gore sa ne pricamo. Imamo strasan potencijal ali nemamo pojedince sa to izguraju na svjetski nivo
Jest Srbima po Trebinju i Foči teško kad obilazimo NAŠU državu!
lijepo zvuči. dosta bolje od onog ostani kuci
odlicno....Imam odavno zelju otici u Jajce jer na zalost nikad nisam bio, volio bih posjetiti ponovo Stari most, i vidjeti tu Saanu....
Svaka cast za ideju
Naši Đeko i Amra su kao i svi mi poslije rata skakali laste sa šljive u jablaničko i samim time su veoma kompetentni da promovišu naš turizam.
Sabite sta čekaš???
Ja cekam da Hana podrzi 🤣