Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Extra zvuci, usao sam sa nekom averzijom, ali ovo je odlicno 👏🏻👏🏻
kontao sam da će bit neka glupost, jer je vrlo teško prevest i da upadne fino u pjesmu, ali na kraju baš dobro zvuci :D
Ja mislio Hari iz mladjih dana
Hajrudin bezbeli Hajrudin i pjesma Šejla
98. bilo ledno LEDENO KO NIKAD. Jedna mala mi uletila u kafic MOJ licno i kaze: "LEEEEJLAAA" a ja gledam u one okice zelene ko sda. Deset godina kasnije pusim drinu a mala okana mi doji dijete kaze vidi kako sisa Lejla.
Baš je voliš, pa je truješ. Fuj maloumniče. Ušćuhla ti se usta. Jesi li ponosan što u prsima imaš suho meso. NIJE ISTI kvalitet života pusača i nepusača. Jadna kćerka tvoja, sjećanje joj na oca, otrovno i smrdljivo... Ako ne rikneš prije od raka kao mnogi.
Ne valja pušiti gdje se doji dijete
dobra pjesma je dobra pjesma
Odlično je otpjevao. Da je studijska snimka, zvučalo bi još bolje.
Bravo, dečko! Super je James, kako je samo majstorski odradio Zenica blues.
Bravo 👏 A i lici malo na Varesanovica kad je bio mlad.
ukinuše ga ko one na grandu kad se počnu kreveljiti