Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO SAMO MOZE PRAVI INSAN BOSANSKI!!! UGLEDAJ SE SVIJETE !!!
Naletim često na ovakav tip klipova kad stranci daju pare nekim random osobama i u svakom od tih osoba odmah prihvati novac bez odbijanja, jako je lijepo vidjeti da se zadržala kod ove žene naša kultura gdje se prvo odbije novac a ne odmah uzme bez prigovora kako bi većina uradila i radi u svijetu
E ovo je Gospođetina, a ne nake Hane i Lejle i ko vec
fora je da das al da ne snimis i ne zaradis 10tostruko na ulozenom
Tačno se vidi kad nema nekih bitnih vijesti punite feed s ovim sranjima
Svima koji ponižavaju posao čistačice: - Sin kaže ocu: Tata, eno smećari. - Ne sine, mi smo smećari, a ne oni. Mi bacamo smeće, a oni čiste naš grad. Tako je isto i sa čistačicama u školi koje djeca često ponižavaju. Moja mama je časno zaradila penziju kao čistačica i ponosan sam na nju.
Spržo u ekstazi.
e bas ste nasli kako cete bosanku predstavit
Nase zene su pretezno cistacice preko bare a to je radi jezika najvise
Biće veselja kada dođe u Zavidoviće.
Necuveno da doktori daju, inace se njima daje, pa je za to zbunjena. Respect oboma.
Jesi li ikad bio vani? Ocito nisi. Doktoru vani mozes samo poslati cvijece ili kartu da se zahvalis.
Neće sirotinja tuđe pare. A kako bi naše prokletinje iz stranaka zgrabile onu svoticu.