Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je melina za harisa, al joj se oduzilo. ne da se brko.
I ne docekaju.
Djuro pojma nemas. Da nema predbracnog ugovora ne bi dobila nista. Ovako ce dobiti nesto, sigurno milione. I to za par mjeseci.
E ovo se zove dobra procjena!Bila u vezi sa njim,pa prekinula i nakon toga saznala dijagnoze iz povjerljivih izvora,pa se izmirila sa njim i vjenčala....happy end!
Ili je bila njegova incijativa
eto ti sve znas
On je napravio veliku dzamiju u becu sa munarom. Kad niko nije htio da je pravi i pozvao prinza iz saudijske Arabija i tako postao poznat. Richard Lugner: "Mein grter Stolz ist diese Moschee" Moj najveci ponos je ova dzamija. https://www.heute.at/s/richard-lugner-mein-groesster-stolz-ist-diese-moschee-120034532
Svaki komentar je suvisan
Spalila ga.
Auuu duga bracna noc...!!! Kuku llele...
Zabili ga dedo. Lažeš boga mi
Zadnja mu *došla* glave.
Sto se mlada utopi...
Kako je dobro unovčila hamšu, svaka čast
vidi joj se na ocima da je postena
Ja što ubode mlada, svaka joj čast. Bingooooooooooooooooooooo
upala joj lopata u med
Ma, čitav bager upao.
Umro sretan
što je keco keco je
Mala se na vreme udala
Njena sreca je beopisiva