Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Banjaluke napraviše Srbo Disneyland.
nisu napravili, takav je uvijek bio cijeli tzv. rs.
seljacic sto ga prima u pakasendo
Seljacina
nema tu duha niti duše vidite sami , isto holandski paradajz
Možeš staviti karmin na svinju, ali ona je i dalje svinja.
Ovo je smrdljiv i lojav grad neki dan sam sam prošao.
Ma i mi smo isti jeblo nas kolo..papcine svjestkih razmjera
Pravi vlaski pederko,dodikov uvlaciguz.
Konj koji upravlja konjima i jos igra kolo. Sansa za junosu da nastupi u cirkusu.
Dzikanistan
Od Banja Luke su napravili Leskovac.Nigdje nema drzavne zastave na mapi. Banja Luka,nekada prelijep grad,je izgubljena.Zalosno,za ne povjerovat,ali to je realnost.Eto rezultata Daytona i nase drzavne politike 27 godina.
@gooUser377 Bohleṣt je lajkovati silovanje, protjerivanje i ubijanje. Ima i drugih methoda za ljecenje kompleksa. Googlaj
četniks vulgaris
U Banja Luci mozes na prste prebrojati Bosnjake i Hrvate,sve ocisceno.I oni ce reci,imaju pravo svi narodi u Banja Luci da slave,sloboda,demokratija.Grad potpuno ociscen od nesrba.Mozes cijeli dan setati gradom i da ne sretnes nijedno drugo ime.U javnim ustanovama 99.9% srbi.
a Sarajevo nije ocisceno od nemuslimana?
Čestitim vjernicima srećni praznici! A vama nacionalistima se nakarindžam najmilijih!
On voli da jase,al jos vise da njega jasu.hahaha.Konj marke Dorat.haha
Teska seljacina
Ne bih baš rekao da je tradicionalno unošenje badnjaka u gradsku upravu. Ako smo sekularna država, onda nema badnjaka u institucijama
tako je. nema religioznih detalja u zgradi koju finansiraš od naših poreza. slavi koliko hoćeš ali DALJE od državne / gradske institucije i dođi redovno na posao u ponedeljak, zašto te i plaćamo.