Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze ko i otvaranje
otvaranje nije bezveze nego sa ta is ti cko
Bezveze. Sve nesto mracno i bizarno. Bolje da su izveli kakve dobre pjevace i plesace i napravili zabavu kao sto je to London uradio 2012-e sa Spice Girls ono realno napravili party i veselje. Eto upravo toga se sjetih i pogledah malo na YT i vidis kako je to cool a ne ove mracne perverzije.
Najava
nije bitno da se učestvuje bitno je da si furunđija ili topđija.
Satanisticki rituali i na otvaranju i na zatvaranju.
Hoce li neko pozvati na odgovornost nas Olimpijski komitet zbog debakla na OI u Parizu. Nismo bili ni blizu medalje, a oni i dalje sjede u svojim foteljama i primaju plate.
Dr.Dre i Snoop prekucali u LA domaćinstvu sljedećih OI, al' Etan Hawk donio olimpijsku zastavu.. šta reći, USA...
Nisu se vala Francuzi proslavili sa ovom olimpijadom kako god okrenes.
Pokazali su oni na otvaranju sve,a ti klixe ili mjenjaj gazde ili se i ti gasi.
kakvu li zavjeru sad bosnjanin vidi u ovome?
Sve je pred nasim ocima, dolaze iz svemira da uzmu nase zlato
Aham, baš tako nam je svijetla budućnost.
Sve sami sejtanluci.