Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne idem u Rusiju!
Jedem za 3 zene, iskljucivo stvari sa sirom i mesom, i drzim 65 kg od faxa. Dok te neke zene, jadne jedu neke salate, a ne sve lice samo ne na zensko. Jedino da potajno zderu po noci, jer ne kontam. To je sve kao lutrija, taj metabolizam. pa valjda onda ne treba biti toxic
Uzeli moju sliku. 😮
Metabolizam je osnovni problem...ljudi posle 4 pocinju se debljati ...to je priroda....znaci do 4 se mogu debljati?...ovi kluixovi nepismenjaci su ocito nesto pogresno prenijeli...neka daju neki link za provjeru
ako hocete da regulisete obim struka kod ljudi, regulisite prehrambene proizvode i zabranite preradjeni secer. na taj nacin ce se eliminisati i tona bolesti.
Kad vec nece da se brinu sami o sebi, drzava je tu. Genijalno 😃
Osim loših, imala je Rusija i nekih dobrih poteza od kojih pohvaljujem sllijedeći: Tariguziji ( takozvanoj srbiji) devedesetih ruski i kazahstanski "biznismeni" su u bescijenje prodavalili radioaktivnu morsku so (otpaci iz reaktorskih desalinizatora Shevcenko na obali kaspijskog mora ) da tariguzani mogu radiološki soliti ono što jedu i slabije se kotiti te raspadati od raznih vrsta kancerogenih oboljenja.
nebuloza ! ko ce meni odrediti koliki mi smije biti struk ??????
@SanChy123 nece tebi niko ja cu sebi platiti ako se razbolim nece drzava sigurno
@SanChy123 onda treba sve zabraniti, od cigarete alkohola, nezdrave hrane, koka kolu itd !!