Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da lagano odhebe sve, i nastavi sa zivotom, ona ko neka seljancurina pravi budalastine i bruka se. Snimila 3 pjesme sve o bivsem. Uceraj mu bona ima boljih od njega, i vazda ce biti.
Ovo izgleda veci show od Arduana i AlDina :D
Balkanski sindrom
Draga Secka sta si ocekuivala kada si safatala lika koji je mladji deset godina!
Tačno se vidi da se ovi selebritiji nisu izigrali k'o djeca. 😥😥
Moja je draga veštica o tom ni reči nikome na zidu ispod ikone šara srca i slova Ume sa retkim travkama... Eh,što bi reko dobri Balašević.😂
.... i oni , znači , sihre bacakaju ?!? 💃
Duše i odiše napašću demona koji joj dušu u propast guraju. A ponadao vise da Latina se s lakoćom Bogu obrati, ali grijeh Latina jeste taština i nećudoređe.
Shakira draga, ako ti treba utjeha tu sam. Samo zovi.
isto tinejdžeri kakvi, i ovo je svijetu zanimljivo jel, da se odrasle osobe ponasaju ko djeca, super
Sad će se oglasiti mrzitelji žena
Ovu otkad je iskarao Portugal ne zna sta palamudi
Nisko si pala Shakira
I ova Šaćira opasna seljancica, čime se to bavi ja ne mogu vjerovati.
Mozda je brza juznoamericka krv, a mozda je shakira i jedna papanka koja ne moze da se pomiri sto je piqe prevario pa se blamira ovim scenama. On je skot sto je to uradio svakako, ali nju je vise pogodilo nego sto zeli da prizna, umjesto da ga damski i kako je zasluzio, ni ne spomene nikome vise nikad.