Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je polupismenog novinara otresao kao slinu i to ni manje ni više tri puta. Ne interesuje me šta je i ko je. Lik je izuzetno pametan.
U pravu je ali imam osjećaj da je stalno u pasivno-agresivnom moodu.
😂😂😂😂👍🏼👍🏼 jest jest
Derpe
Nafuran, drzak i bahat, lijepo ga pitaju, on nesto izvodi i pegla novinare. Nekako mi je nježan.
Pitaju ga da li ima dovoljno ulicne umjetnosti, on odgovora: Kada ste vi posljednji put bili u kazalistu? Najbolji primjer kada se osoba pravi pametna a odgovorom na pitanju pokaze koliko to nije
Neki gay ganci?
Znas li ti ko sam ja!???? Hahahahahaha
lik je pametan i inteligentan
Podsjeća me na pekinezra
Dobar je ..jaoooo
Oni koji pišu da je inteligentan, pametan, simpatičan, kralj i ostale epitete, očito su na istoj razini (ne)kulture. Čovjek odlično glumi da je pametan i kulturan, a zapravo je prepotentan i bezobrazan. Inače, zatvorena cesta nije nikakva "wannabe bivša cesta" nego samo zatvorena cesta. Također, kazalište nije ulična umjetnost. Čim osoba kaže "znate li vi tko sam ja?" znači da sebe vidi i postavlja jako visoko u odnosu na druge i druge gleda svisoka, ego na maksimum. -
- Za nekog tko radi u kulturnoj ustanovi očekuje se ipak viša razina promišljanja i općeg djelovanja. Vi svi ste njega slušali, ali uopće niste čuli što je rekao, nego ste se zakačili za njegov otresiti stav.
isto ko sto nije bio interesantan ni onda sa bahatim stavom, tako nije ni sad.
nisam više dizel jebeš air maks dvojke, kupio sam nove čizme kaubojke
Pametan i luckast. Ne znam zašto, ali daje mi trovbek u ona vremena kad smo se zabavljali u gradu, družili, smijali, bili više ljudski ljudi. :) Btw, nije pitao zna li ko je zbog priloga na autoputu, nego zbog prirode posla kojim se bavi, s obzirom na to da je pitanje bilo o zastupljenosti umjetnosti.
Znas li ti ko sam ja? Hahah ali tu su i titlovi s prevodom
nisu titlovi s prevodom, nego su ljudi evropejci, jbga zakonski natjerani za osobe sa slusnim poteskocama
Tako i treba. Službeni jezik u Hrvatskoj je hrvatski jezik. Tamo gdje živiš i radiš trebaš se prilagoditi s kulturom i jezikom, a ne samo prilagoditi se na plaću.
😂😂😂😂😂 simpatican je koliko je kiseo hajahahhaahaha al u pravu je
Izuzetno enteligentan momak, nadam se samo da mu mesntruacija ne kasni...