Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada su ovakve vijesti bile vise nego normalne I bez prefiksa nacionalnosti. Danas je to dogadjaj. Zar je moguce da su nas toliko zatrovali?!
lako je ovce u tor utjerati, to i sam pas odradi uz malo lajanja
Kako nije dogadjaj covjece, srbin pomogao nekom...to treba u new york times-u izaci
Pa svugdje ima dobrih i zlatnih ljudi, nisu svi zli.
Jesu li dobili bar od nje?
Zabranjen prolaz hitnoj ?? Mislim stvarno koji K
sve su to naše drzave druze, nikakve druge, trece..i to ce proći ali svaka čast momcima nema veze odakle dolaze pokazali su se kao veliki ljudi
Tako to i treba da bude
pomogli su joj ljudi... najmanje je bitno to odakle su...,
Najnormaliju stvar dižete u nebesa. Koji debilni naslovi !!
Cemu potenciranje nacionalnosti? Ovo se desava na dnevnoj bazi, ali ocigledno novinari forsiraju otvoreni balkan.
Jel ovo opet neka priča koja služi da se evocira jugonostalgija kod naivnih? Ovo je humanost na djelu, a ne neki Srbin ili Srbin iz Crne Gore koji je nekog spasio zato da bi bio još veći Srbin i da bi probio neke barijere. Poslovica kaže 'prijatelj se poznaje u nevolji' a ne nešto drugo.
nisu poslusali vladara o tome gdje se ljetuje a gdje ne.
SCG strikes again
Bravo, i treba samo lijepe vjesti, ove političare treba zabraniti u medijima
Pa oni su isti,moraju pomagati i družiti se jedni s drugima,kako su se samo lijepo družili 90 tih kad su htjeli podjeliti BiH.
boze sacuvaj cemu se mi ibretimo