Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debela hladovina, cista hladna bosanska rijeka i ribolov musicarenje je moj odmor.
Gdje obicno budes? Koji reviri su ti stalni? Mozda se znamo?
Upravo, jos kakav rostilj pa istu ribu na isti, kampovanje, noc svjeza jutro rosno i mirisno, bolje od mora svakako
Ovo je slikano u jutro, po podne je guzva
Čuj to:šokirao javnost! Pa kako onda javnost doživljava slike iz Gaze ako su ovo šokirajuće!
More je patnja. Rijeka je zakon. Nema osvježenja bez hladne rijeke. Važno je izgleda reći da sam bio na moru. Nisam i neću.
Ovo je potpuno drugi kulturološki koncept boravka na plaži. Tako da pustiti ovo na komentare ljudima koji ne poznaju arapsko-islamsku kulturu Sredozemlja je besmisleno.
Ovdje je opasnije muškarcu nego ženi
Ovako če da bude u hrvatskoj za 10 god
Odlučite se, ima li u Hrvatskoj turista ili ne.
ljetujte u hrvatskoj ni priblizno turista,pa zato naplacuju sve zivo samo da bi zaradili
Ne bih da mi neko plati, jer ovo nije turistička plaža, nego lokalna. Egipat turisticki iskljucivo u neki resort na Crveno more gdje nema domaćih, ili ih ima jako malo.
Ko god u sred sezone ide na more nije normalan, puno se potrosi i ne dobijes nista za te pare osim sekiracije, a usluga nikakva. Ko zeli odmor onda samo mala mjesta i van turistickih lokacija
Ko Sutomore kad Srbi navale
Lijepa moja planina i rijeka, ribolov, kampovanje, svjeza noc lijepa za spavanje, more u julu pogotovo u Egiptu, to je umor, ali eto svako svoju patnju placa svojim parama
Aleksandrija nije turisticki grad i ovo su stanovnici tog grada. Njima je dobro, ne znaju za bolje. Prosjecna plata 150 USD, dobro da imaju sta jesti!
Druze, sta je tebi? Aleksandrija je nakon Kaira i Luksora najposjeceniji egipatski grad. Tacno je da nije grad za kupalisni turizam i niko zbog tog ne ide, ali reci da nije turisticki grad je idiotizam.
Kao u Neumu...užas.
Ovdje se stalno čuje; Sklon' se sa žene umene!'
dobar
Za prosječnu platu od 600 EUR nije more i ozbiljni turizam. S tom platom jedva se skuca Turski resort za sirotinju. Sreća pa nam je Jadran blizu za vikend