Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji samo jedan tačan odgovor, rimuje se sa prdija
Samo jedan je odgovor a rimuje se sa fosna
Fake anketa, vrlo dobro se zna samo jedna drzava koju mi ne volimo.
Zanimljivo iz Bosne necete cuti odgovor da ne vole Srbiju ili Hrvatsku, dok Hrvati kazu da ne vole Srbiju a Srbi ne vole Albaniju vrlo ocekivano, drugim rijecima Bosanci neoptereceni jedini, doduse to je malo zato i sto smo glupi ali hajde da ne kvarim pricu
zato i jesmo jedini kada se raspadala ex yu nahebali a i ponovo bi kad smo glupi
zato sto mi lazemo sami sebe, u sebi navijamo protiv srbije kada su neka prvenstva a na tvu kazemo navijamo za komsije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fake anketa, vrlo dobro se zna samo jedna drzava koju mi ne volimo.
Vjerovatno su pitali samo Klix komentatore. Svaki dan možemo pročitati kako se kod nas niko ne mrzi. Ljubav prema svima cvjeta samo tako.
Star je ovaj video na Yt, ima godina i godina.
Pa normalno da najvise ljudi u bih ne voli srbiju al je uvijek pitanje ko narucuje odnosno radi ankete on i manipulira...eto kao u bih ne vole irsku a vole silovatelje ,zlocince itd....
Ja ne volim cionistički režim (ono što rasisti zovu 'izrael')
Niste pitali bosanske srbe, ove sto rade u federaciji i uzimaju hljeb a ne vole bosnu ni nacrtanu
ja konto snimano tamo 70-tih ili 80-tih kad je stari snimak,kad ono prije par godina
A sta kazu gradjani Bih iz Banjaluke, Trebinja i Zapadnog Mostara, koje zemlje oni vole i ne vole? Ah da, oni nisu pravi gradjani Bih, samo ovi iz bosnjackog dela federacije a posebno iz Sarajeva to jesu . Stara prica,sve vidjeno vec million puta.
Bošnjo se petlja gdje mu nije mjesto. Izrael ništa loše nije uradio Bosni. A ne smeta bošnji šta rade te tamo islamske zemlje sa sopstvene sirotinje. Šta radi Sirija pod kontrolom Asada, Iran mu pomaže, izgldnjuju djecu u Jemenu, uskraćuju sva moguća ljudska prava ženama u Afganistanu. Bošnju naložili da je Izrael najveće zlo, a svi ostali na Bliskom istoku OK.
Eto financira covica i zrinjski...
Srbija i Rusija su najveće zlo na kugli zemaljskoj.
cuj nevole izrael? Sta bosna ima sa izraelom! Tamo je svak od 18 u vojsci musko i zensko a ne ovdje u kaficu
Jooj.. ta reportaza bila prije 2 god.. i danas bi ista bila.
Srbija mi je tu favorit
Welcome back, Spržo, kralju!
Hrvati najvece nacionaliste na nasem podrucju.