Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Starija vjest od mene toliko od klix-a
Bajato. Obavezan update klixa
Sve po zasluzi,diktator bolesnik.
Jeb me ako ovaj zna đe nas vodi...I meni se čini....ahahahahahah....
A Dole i Čole mu pružaju ruke tokom cijelog razgovora, samo se i rukuju jer beknit ne znaju stranog jezika.
Ruka Putinu je ruka Sotonizmu!
jao vam vjesti
Neka, jos malo pa ce im Klix biti na cirilici. znaju oni to. Nek se iskuliraju sad
ma jasta
ovaj će pritisnuti puljku....jebbo mater svoju...
Dajte više manite se PUTINA I RUSIJE, oni su nebitni iskljuceni iz savremenog svijeta ,kažu cnn,bbs i ostali istinski,pravedni, moralni,ANGLOSAKSONSKI sateliti u Evropi.
Prvi je kuhar sa rukavicama vjerovatno zato nije a drugi slucajevi, pametni ljudi nece jer kgb je to agent, pun fora, otrovat ce ih, prenijet im nesto, uzet dnk, ko zna sta...
Meni se ovo desilo bar 20x, nije zgodno. Kako god, glup članak.
Postovanje prema nekom predsjedniku se ne mjeri prema kretenima koji se ne rukuju. Busa je idiot gadjao cipelom, pa zakljucak nije bio da je Bus osramocen. Prelazite granice u propagandi protiv Putina. Govori o mjegovim politickim potezima, osudjuj ga, I pri tom imaj nivo postovanja. Ne prema njenu nego prema sebi.
Nema sta , cak mu i onaj Sjeverno Korejski idiot nije pruzio ruku . Nema dalje , dno dna .
Patuljak kojeg niko ne voli. UBIJ se
Samo ovako Rusi mogu pokazati da pripadaju civiliziranom svijetu. I kao ona novinarka s porukom mira u ruskom dnevniku. Možda i radikalni Srbi nešto nauče.
Putin je mali smrdljivi kepec koji će uskoro završiti s metkom u čelu!
Smrt ruskoj pogani i njihovim kujarama!