Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje u videa i slike ko dokaz - taj nema dvije čiste u glavi. Sve se fabrikuje danas da se privuče pažnja tj da se zaradi.
Tako je doktore života sa dvajest kermi u džepu.
Ima dovoljan broj šupljoglavaca da povjeruje u šta hoćeš.
Vanzemaljci nacrtali metu
Tako nešto bilo je i iznad Turske i onda razoran zemljotres.
Je li iko u Dalmaciji vidio?
medju zvjezdani portal se otvorio sad ce invazija malih zelenih,a nisu muslimani
Čuj normalna pojava, još malo će čitava planeta postati disko klub
Kako je prikazan na karti, trebao se vidjeti i sa Balkana. Ako je nesto 360 km u precniku da bi ga vidio kao na fotografiji trebalo bi biti na vidini većoj od 360 km sto je već u svemiru.
Ovo je zavjera, ovo je teleskopska projekcija gigantske vagine i kome prodje iznad glave nece je vidjeti uzivo sedam godina a sve u svrhu smanjenja populacije....
Festival paranoika...uuuu aaaa sve je protiv mene i ja sve znam sta je....buuu ONI
Ovo nešto poput HARPA i sličnih experimenata. Isto se/slično pojavljuje na nebu kada radi možete pogledati. USA, Finska, Rusija, Australija, Kina.
Bezicno nas cipuju uz pomoc elektromagnetskih pulseva... Kuku lele..... Jedina zastita sesir od aluminijske folije...
Pojma nemam šta rade samo kažem šta se prije dešavalo kada se pokrenu ovi sistemi
Naucnici tvrde da je prirodna pojava koja nastaje kad elektromagnetni impulsi munje pogode jonosferu. Prvi put zabiljezena 1990. Prije te godine munje nisu pogadjale, niko od ljudi nije nikad primjetio nista? Rekli su i da je plava svjetlost tokom zemljotresa rijetka. U toliko stoljeca nema zabiljseki, a u zadnjih par decenija plava svjetlost uz zemljotrese Meksika, Japana, Turske...Tanka objasnjenja!
Sta cemo?gotovi smo sad...
Nekad sam stvarno za soroševe fakt čekere prije objave.
Ide zemljotres i tamo