Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Vi smijete objavljivati ali mi ne smijemo komentarisati
Neukusna šala, ali sta je sve na bespućima interneta ovo je 0.Nista skandalozno...Ne razumijem fanmu oko ovoga, on je neki vic upakovao u priču sa sinom i to je to...
A ovo Vam AI dopušta?
meni zabranili sve zivo zbog par komentara napucali me na 2 mjeseca zabrane zbog govora istine po komentarima sjedi raja kuci i bjezi od stvarnosti na klix komentare umjesto da se poduzimaju mjere jer ako ih mi ne poduzmemo ko ce ?
Da nema pornica neki ne bi ni vidjeli golu zensku nikad da se ne lazemo, svako bi uzivo ali kad toga nema sta ti drugo ostaje
Ima demokratija ali ima i zakon koji dok se ne promjeni je iznad demokratije. Ne smije se kompromitovati maloljetnik. Tačka.
Da je gledao 6@i 53k5, onda bi pisali kako fin djecko studira 53k5u@ln0st muskarca, bolesno je to
Dijete ce slusati Desingericu, loziti se na Dubai i BMW i prolaziti kroz crveno
I ovo je demokratija. Sve i svasta dobija prostor u odredjenim medijima. Generalno iza ovoga stoji rusko-srpski narativ koji velica macho kulturu.
hvala klixu sto nas redovno obavjestava o glupostima iz ove zemlje
Imate li nešto pisati o Hrvatijancima?
Klix svaki dan objavljuje vijesti puno gore od nasih komentara bez cenzure. Pokusava se kreirati neki idealni svijet sarenih laza... Nekad su se kupovaki PlayBoy i razni drugi magazini, danas je sve dostupnije, sustina je ista...svi zele da se informisu i edukuju na temu intimnih odnosa.
U vašem textu je govor mržnje.
oni mogu objaviti takav tekst ali nama nije dozvoljen takav komentar. :D
čovjek rekao stvari realno, ali ovdje se puritanci boje istine i iskrenosti. Normalno je, pubertet, sazrijevanje spolno. Šta su se uhvatili kritika, progutaj ponos i ego, shvati da si biološka mašina sposobna za razmnožavanje koje je osmo do hiljadu osmo svjetsko čudo, ni jedan milijarditi dio nije iskorišten tog potencijala. Treba pridikovati, kontrolisati i ratovati, eto vama vaših tema i dometa
U pravu su ovi sto kritikuju. Od malena je potrebno gledati na odnos muskarca i zene iz porodicnog ugla, a ne samo kroz seksualne strasti.
Da je rekao da voli djecake e onda bi krenula masa da ga ohrabruje i bodri
imam 32 godine ovo je nesto najgadnije sto sam cuo
e jesi zivio zivot punim plucima hahahahhahahhahahahaha
Tebi bas bilo dosadno u zivotu?
stvarno ne znam cemu ovaj klix tezi
Normalno je. Svi moji vrsnjaci su ga bacali vec u petom sestom razredu