Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena,mama,kćerka,sestra,svastika,punica(250km) Još žena dobila :( Ima li ko da je raspoložen Fife večeras???
Pa da mu u fifi pus€u izvadi
budi sretan dok imas kome uzet stari moj,cuvaj ih i ne stedi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ebo vas cvijeće, smoriste sa njim... većini treba samo topao zagrljaj a ne ebeni cvijet
i ebo vas materijalizam
Tacno se vidi ko je budala a ko normalan na ovom snimku ❤️
Nikad ni ženi ni majki ni nikom cvijeta nisam kupio ,rahat svi navikli tako i niko se ne ljuti hehehe
Ne treba cvijece, vec postovanje.
A koje to pravo imaju muškarci u današnjem vremenu da žene nemaju pošto vidim ova u videu malo se pametna pravi pa eto neko da odgovori ako može?
Jel mladim muskarcima svaki dan starije zene dobacuju, hodaju za njima, bulje u njih? I don’t think so. Zene hoce da se mogu osjecati bezbijedno i kao insani, ne da se na svakom cosku boje sta ce ih strefiti od njima poznatih ali i nepoznatih muskaraca.
Kad budu apsolutno ravnopravne onda im vise nece trebati cvjece, sacuvajmo prirodne musko zenske odnose gdje je muskarac jak i zastitnik porodice, a zenske zenstvene (osim ako im hormoni odrede drugaciju ulogu). Zene sretan vam 8.mart! Nadam se da ce vam muskarci kupiti ruzu... a za one koji smatraju da je 8.mart glupost.... kupite cvijece zenama sutra. Pozdrav.
Nista cvijece, ženu treba odvesti na relax masažu i u shoping pa nek uzme sebi šta želi
Kupuju korov pun pesticida..., iz ljubavi? 🤣
Kupuju korov pun pesticida..., iz ljubavi? 🤣
Zaštićeni ko međedi a vazda neka prava traže.
Koja to prava žene nemaju a muškarci imaju šta ovi lupaju.
Feminizam je na putu da uništi civilizaciju. Nema više porodice uopšte, djecu na ovom svetu imaju još samo afrikanci i Arapi. Sve ostalo je uništio feminizam i materijalizam.
sva djeca ostavila roditelje
Ja samo ne znam kakva prava zena traze ove feministkinje. Jedna žena, djevojka mojih godina nema ni u cemu manja prava nego ja, takodjer i obrnuto.
@enter4 hahah jel vjeruješ ti šta si napisao? 'Pravo da ne bude ubijena' ? Kakvo je to pravo i dal postoji bilo gdje na svijetu takvo pravo? Ko može nekog spriječiti da nekog ne ubije? Morao bi moći kontrolisati um čovjeka da ne dođe do toga.
@enter4 kakvo je to pravo, pa ima zakon, svi idu u zatvor. I opet ćeš žene prije vidjeti po šišama sa takvim nasilnicima.
Niti je svaki dan Bajram, niti je svaki dan 8. mart. Sretan praznik!
I ove zene ne znaju sta hoce..