Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zakonom zabraniti tik tok, poglupi nam ionako već glupu djecu
Mora Draško nešto uraditi da se opravda narodu zbog skupljeg parkinga pa mu najlakše bilo zabraniti neke debile sa mikrofonom
Goouser2184676154 Zabraniti tebi treba internet
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A Baja mala nindža?
Ovom smrdi je Gorica začepila labrnju sad kisik uzima na slamku
Sevdalinka napunila zaredom dvije Beogradske arene, a Baja mali nije nikad pjevao izvan seoskog šatora. Najgora stvar je sto su sela poput tvog dobila internet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Banjoj Luci" pa odmah zatim "Banjaluke"?!? I niti jednom ispravno! Novinari, urednici, sta radite vi!? Nije li sramota da ima osnovaca koji su pismeniji od vas???
Besmisleno jer na yt mogu slusati sta zele a na ulici ima vise droge i alkohola ostalih 365 dana nego jedan dan ili par sati koncerta. Tako da ko hoce do zla, nije mu jedini put putem koncerta..
Kao neko ko gotivi i ko je godinama radio orijentalnu muziku slažem se sa odlukom. Muzika bi trebala da bude umjetnost, a ne neko nabrajanje i dahćanje. Neka nađu novi naziv za te svoje stvari koje rade.
Lično ne slušam takav vidove muzike, ali u umjetnosti je sve odobreno. Ko će odlučivati koji vid muzike je adekvatan za neke ljude, to je po meni cenzura. Da li je poznata bosanka sevdalinka "Prosetala Suljagina Fata" poziv na prostituciju. Gdje je granica cenzure?
Hajd' da to nazovemo brigom za mentalno zdravlje građana, ali što bolan na Trgu Krajine su nedavno pjevali Baja Mali Knindža , Jandrino jato, Goci bend i mnogi drugi? Šta su oni bolji za zdravlje i omladine, a Bogami i odraslih?
Nisu umjetnici krivi sto vam djeca zajedno s vama slave i velicaju ratne zlocince.. fasiste .. naciste...
Ccc Čime se bavi ovaj bolid... Pa ne možeš glupost zabranit. Ona je neuništiva.
On se našao nešto pametovati. Mladi čedomir. Rođen u gradu, ali ne može protiv gena sa Manjače pa zavija kad govori.
Breskvica stanivuković
To je super. Rijerko dobea stvar. Jos tiktok da zabrane. A u Sarajevu Bošnjaci znaju sve srpske tiktok folove i kopiraju srpske tinejdzerke sto znaci kurvanje pocelo
a vucao se s Tanjom Savić.....ma bilde
kad ce se vise stanivuk pomustafit, dosadan je ovako
Ovaj nacionalista iz "republike" prsle bješe ono u vezi sa pevaljkom iz gedžistana?
Bravo za ovaj potez
ovo danas vise nisu pjevaci i pjevacice nego predstavnici bluda i nemorala ili ti ga razvrata