Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko 40 miliona puta podijeljrna slika dajte dosta vise uhljeba i copy paste novinara na kloxu idite u pm vise ima li neko normalan osim ove djecurlije da napisr clanak kako treba a da ne pricamo o pravopisu dno dna Oslobodjenje je bolji portal i medij 10 puta sramota vala bruka nevidjena
Izraelski genocidasi, cionisti, seru nam se svima u facu
99,99 % "influencera" jedva dočekalo da podijele ( kao oni pomognu nekome..) samo da su lafo u trendu. Takmiče se ko će prije.. 😷🤮 😁
@Haris ne brukaj se, bore se oni vise nego iko drugi, vec desetljecima. preko 50% stanovnistva u Palestini je ispod 18 godina. Nece se sad boriti dijete od 10 godina, ali hoce za 7-8 jer kakvu buducnost ima, svakodnevno gleda kako oko njega ginu svi do kojih mu je stalo, a otici ne moze sve i da hoce. Za 7-8 godina nosen zeljom za osvetom i slobodnom za svoj narod postat ce novi clan "Hamasa" i tako u krug. I ovi sto su sad "teroristi" su izgubili svoje voljene na slican nacin.
Jedino Bosnjo oprasta i saginje se agresorima, gleda kako mu kidaju drzavu domaci izdajnici uz pomoc agresora, istu onu za koju su ginuli njegovi najmiliji. Palestinci nemaju nista, ali imaju ponos i svoje ja.
Izrael je Amerika 2.
Izrael je najveće zlo današnjice uz Ameriku, ali Amerika je igračka tzv Izraela