Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duzi clanak o njenom prevrtanju palacinke nego o prebijanju maloljetnika na Ilidzi jucer ujutro....
@BIMDDC2203...Tacno. Vise citamo o Engleskoj kraljevskoj porodici....Njihovim cudnim pravilima, ogromnom bogatstvu (ljudi, pa oni imaju svoj bankomat u palaci), cijeni Kejtinih "ZARA" nausnica nego o...zemljotresu u Turskoj, trenutnim jakim zemljotresima koji se desavaju u svijetu, uzasnoj ekonomskoj i politickoj situaciji u BiH, o svakodnevnim poskupljenjima i perfidnom smanjenju tezine i ambalaze svega, platama sa kojima se vise definitivno vise ne moze zivjeti..Uhhhhh..
Nije na njoj da pravi palacinke vec da se smjeska pred kamerama, reklamira odjecu, trosi pare I uziva....moja sirotinjo
Ona baka bi je najrađe svukla kolicima preko leđa.
Mozda je ovo malo i komicno ali kad se sagleda sira slika, vidi se ko i kako vlada narodom. Ovako isto se smjeskaju kad recimo narucuju respiratore pa bace 10 miliona, urade trafiku za 250k, zaposljavaju rodbinu....
i njoj smijesno koliko je glupa
Uhljup
Pa to joj je valjda prvi put u životu da je primila tavu u ruke
Smijemo se njoj,a kod nas je 99% mladjih djevojaka ret@rdirano kao i ona.Kad pomru ove nane sto jos uvijek znaju pitu napraviti bit ce nam kao i njima,nokti od pola metra,napucene usne kao m@jmunski shup@k i kila sminke na licu,vec to imamo ovdje.
Pa onda ti nauči da ih praviš i za promjenu pomozi svojoj nani, mami, tetki, ili bilo kojoj bliskoj ženi u tvom životu koja ne smije da ima nokte jer je za tebe samo kuharica.
Jos se maske nose, sto? Da joj zub u palacinak ne upadne ili?
Kolko je mrsava da mi je neugodno gledati
Jos su maske na repertoaru
Ova ko Avatar jbt. Ona joj kuharica nije ni do ramena. Obrasila je sav plafon glavom.
Sta ce gospodja
Ona nije u mikrovalnoj ništa podgrijala za života, a ne skuhala