Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam neki dan u Pionirskoj i smucio mi se zivot, u kakvim uslovima zive zivotinje. Lav kost i koža, depresivan kao i lavica. Tigrovi zavijaju ne znaju gdje ce od silnog prostora, ograde zahrdjale, sve prljavo, pitam se sta li im daju jesti... ZATVORIMO ZOO VRT PIONIRSKA, NEHUMANO JE !!!!!
Uslovi im ko i nama,samo oni ne mogu u Njemacku
Ocito druže pričaš gluposti jer tigra vec duže vrijeme nema u Zoo vrtu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pustite te jadne životinje kad ih već ne možete održavat
Često i rado odem u Pjonirsku. Bacim par banana iz Amka raji s grane, a onda sa sažaljenjem gledam u lava, pa mu bacim par pilećih fileta što su na sniženju. Onda blenem u klokanicu kad počne da skače uokolo. Uspentram do supova i dam im jednu macu da je izjedu. Probam i onog plišanog medu da uzmem za 0.50KM, ali vazda fulim.Onda nazad laganim hodom... u bljentaru.
Tvojih par fileta ne može lavu ni zube isprljati kad on pojede dnevno preko 10kg crvenog mesa!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kum Cvijanović, kuma Vulićka , a Mile pjeva na svadbi
Stize dobra mlada iz Srbije
eto,nista bez srbije
Upravo tako
Mlada stiže iz SRB odmah nakon sabora.
Mlade stalno stizu iz Srbije, pogotovo Turcima i Arapima u Dubaji!
Koliko na kićenje da bacim.
KUM DODIK I TO CRNOGORSKI !
Znaci Esad Tajic se zeni?
Esad Plavi mislis ?
Samo se veliki bizoni žene!!!!
A jel BiH igra ns EU?
Igramo naravno, došli do četvrtfinala, ispali od prvog favorita!!! Ali se još prepricava velika pobjeda protiv 'Brazila' od 6:1!!!!
Daj zatvorite to više.
Prijovićka je tako lepa i grlata da ju je milina gledati i slušati, što potvrđuje i Aleksandricina enormna popularnost. Stvarno je bez premca i zaslužuje i pare i slavu te da se dobro preuda za kakvog begeškog probisvijeta i tajkuna. Samo naprijed, Aleksandra, lepotice naša! Region te voli. To jest obožava.
Dje srpski bizon zagazi - srpska zemlja da imade bude da daa
Ja mislio onaj youtuber Bizo ahahaha
Za to vrijeme, u Srbiji, nevjestin bivši naručuje pjesmu u kafani "Pusti najvecu mecavu, Gospode jabuku s krova nikad da ne pogode Burme vencane kum nek pijan izgubi nek je nikad niko ne ljubi"