Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu se nasli pravi da razotkrivaju istinu, samozvani Hulk i hanuma mu.
Kakav danak neiskustvu. Ako su oni i po cemu poznati onda je to da vole lagati vise nego ista...
Pa sta se buni, od tog novca koji je preostao za kiriju nek renovira stan. Sta hoce, da joj se plati renoviranje mozda. Svasta
Zasto niste pricale kad je Mustafa spavao ispod mosta hostaplerke pokvarene. Najlakse je udarati na siromasna covjeka. Zasto ne napravite neki intervju sa Bakirom , Dodikom , Covicem ili Konakovicem ? Zasto ne prozivate prave prevarante ?!
Isto kao i Nazif iz Svatovca kod Lukavca. Dobitnik srebrnog medvjeda, dobio posao na Panonici, napustio prodao srebrnog medvjeda i umro u bijedi. Gurbetska posla.
Mogla bi Marija i stan renovirati. // Saliha "sve zna" i treba joj vjerovati. Kiriju je uredno pokupila za citavu godinu, a tad joj nista nije smetalo. Fina neka zena.
Gospođa je sve znala a nije joj naumpalo da Mariji u 4 oka sve ovo ispriča prije nego što joj uzme pare. Eeee Bože...
То се зове такија.
Takija je knjiga Sija...
Ne takiјaј, baљo. I SHiita i sunita.
Moćni Mustafa
Bravo stari , 👍 Yebeš poštenje u ovakvoj državi !
E moj novinaru sa Klixa o cemu ti pises i kakav Video stavljas na Portal e Tugoooo
jel ovo samozvani Hulk koji kaze ja samo zelim da radim i da zaradim posteno a Covjek Krade Sumu !
ja kakva smo mi Seljacka Drzava i Narod ! cuj ti ovima price i cuj im naglaska ! NIKAD NAMA NECE BITI BOKJE
Narodni govor i naglasak iz zeničkog područja je uvijek bio ovakav. Imam fakultetski obrazovane članove porodice koji i dalje govore ovako. Ali, obrazovanje djevojčica je uvijek kod nas bilo sekundarno. Ili očevi nisu dali da se posveti vrijeme knjigama jer se moraju klofati ponjave i kopati krompir, ili je djevojka bježala iz kuće da se uda, a onda mlada rađa i kuha.
Firaunska posla, samo daj s lahke strane a niko ne nece da radi…
Vazda bilo "Pomozi sirotu na svoju sramotu"
Pa šta je tu cudno svi lažu i politicari lažu da bi glasove dobili