Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite koristiti google translate i zaposlite nekoga ko zaista zna engleski jezik. "...bolesti šake, stopala i usta (FMD". Foot and mouth disease kod nas ima ime i zove se SLINAVKA I ŠAP.
Pretstanite upropaštavati naš jezik lošim prevodima.
Mozda je prijetio sendvicem
Novi Zeland i Kanada su zemlje orvih slucajeva bolesti, prije nekoliko decenija. Virus je. Moze na pcr test. Vecina se oporavi. Komplikacije rijetke al mogu bit i u vidu paralize Imunitet trajan, al zbog novih sojeva se razmatra obaveza cijepljenja u Kini.
I bez ikakvih eoidemija, neprijavljenu jabuku ako nadju, ispituju, educiraju te, platis kaznu i dobijes upozorenje. Bolest, koju spominju, potice sa Zelanda.
Krenuo u Neum ili Makarsku ?
@bosanec, jooj ovco, da uneće bolest u sendviču koji će ili pojest ili bacit u kantu za smeće. tačno zboriš 🐑 a ajd sad na treći booster da budeš siguran. 🐑
Pa šta drugo očekivati od ove fašističke rupe koja je nastala na genocidu i koju su osnovali najgori kriminalci, to je silovatelji, pljačkaši i ubice.
Sta drugo ocekivati od zatvorske kolonije.
Trebao je znati da i ono što dobije u avionu da pojede npr.jabuku ne smije sa sobom da ponese.Postoje kontejneri za otpad i sve jestivo se mora odbaciti odmah po izlasku iz aviona u kante.Kazne su rigorozne.
mora da je bio Zlatni sendvič botovske lige
TATA PUSIO SAM ČIKI NA STANICI U LJUBLJANI POSALJI JOS PARA DA NE MORAM VISE, SKUP JE HEROROIN UH AH KONTAM DA POSTANEM PJEVAČ
On je bio terorista a sta je sad?
Slinavka i šap, narodski rečeno
Poštuju ljudi pravila, baš su budale...
Pa ako su pravila fašizam ne treba da se poštuju već da se bori protiv toga.