Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapravo je i taj lik sa Twittera čuo od Nikole Đurička u podkastu - https://youtu.be/JEbFBJWQTXc?t=2743
Veoma analitičan članak!
Ringe ringe raja biće svingeraja
Mi smo pjevali “ Balerina rokoko ,diže noge visoko. Balerina dobro skače ,vide joj se bijele gaće.” I tek sad se pitam :od kud to i ko je izmislio to pravilo da samo curice preskaču gumu i da je izazov ko će vise preskočiti (dici nogu) ?
komunisti, logicno
Djeca su u ono doba provodila slobodno vrijeme u igri i sticale su se fizičke sposobnosti a danas su djeca pogrbljena i neznaju ni hodati kako treba.
A to govoriš samo zato što si ostario i što je tvoje djetinjstvo završilo. I ova generacija će za jedno 30-40 godina govoriti iste priče kao i vi - generacija poslije generacije Z će imati nešto novo i raditi će stvari drugačije nego ova. Kao što je George Orwell jednom rekao: ''Svaka generacija misli da je inteligentnija od prethodne i mudrija od sljedeće.''
Tako je nastao i šarafciger i fudbal i naravno opsajd
Budalaština. To je pjesmica o Emi pripadnici SS-a.
U plamenu
A sta znaci pipi duga carapa
Znaci boze....